ПЕТУХИ - Забрали кормушку у Олясиков

АТОМНАЯ-БОМБА

Старейшина
Лайки
41
Отсосал очко нейтрону норм, теперь скройся выпердышь.
Историю зачатия нейтрона на этом сервере, я наблюдаю со старта х50.
И то что челядь, уходил в афк, после того как залетали люди, обоссать спот, это факт.
И всё раннее изложенною мною, тоже факт.
Сосать очко, это твоя привилегия)
Выпердываешь тут только ты, обиженный )

Lisa.

Старейшина
Лайки
59
Я все видел, как до того как зайти наш клан по кд окружили с трех сторон Санрайзы, НК,ДС
Рассказываешь тут очередные сказки, в мид Варе челе санрайзы и нк сочтутся против фениксов, а на фане в биг варе челы нас пришли дэфать, и потом тут такое выписывать
Чисто Шыза))
Мы потом фениксами тоже пришли к вам в мид у вас челе смогли зайти только после того как второй клан суицидился на горе, а второй в фое заходил ))
А тепер ви як будете ?
Тіпа, хто буде вам жопку прикривати? Ви раніше біли антаги + даркпеніси(фенікси), а після того, як ви колясіків піздите, хто буде вас дефати, якщо 40% антагів - це олясіки.
Якісь у вас анальні пригоди:f09f9883-2x:

Lisa.

Старейшина
Лайки
59
Якась не зрозуміла соситиковочка)
Абсолютна.
У мід варі засос був : санрайзи + нк = пеніксам таблІчка у місто
У біг варі, засоса нема, але АНТАГИ фенісусів не бʼють. Мммм, а як завтра? Як ви будете заходити?

Lisa.

Старейшина
Лайки
59
Та покиньте нахер Ви того небраску. Чоловік у 30 років, пише сам собі у хіро чат, що він найкращий некр. Ти би краще очі полікував, щоб бачити в л2:sticker-vk-pilfy-006:

Juni

Виконт
Лайки
451
Абсолютна.
У біг варі, засоса нема, але АНТАГИ фенісусів не бʼють. Мммм, а як завтра? Як ви будете заходити?
Следила бы лучше за собой и своим кланом

АТОМНАЯ-БОМБА

Старейшина
Лайки
41
Абсолютна.
В биг Варе нет засоса? Ахах
Я в апреле лично бегал в фуриках, лично слышал в Глобал не бить ДС, лично видел как КЛ фур ков и еще пару паков шли к ДС и те их убивали набивали килы на Эпиках))
И это продолжалось целый месяц))
И до сих пор
Так о каких ты сказках рассказываешь тут?

• Лайк
Реакции: Juni

Lisa.

Старейшина
Лайки
59
В биг Варе нет засоса? Ахах
Я в апреле лично бегал в фуриках, лично слышал в Глобал не бить ДС, лично видел как КЛ фур ков и еще пару паков шли к ДС и те их убивали набивали килы на Эпиках))
И это продолжалось целый месяц))
И до сих пор
Так о каких ты сказках рассказываешь тут?
Цікаво, як і чому дс пішли у біг вар?

Lisa.

Старейшина
Лайки
59
Следила бы лучше за собой и своим кланом
Так, я і слідкую. Харчування, робота, спорт зал. Маю ще на масажі піти, бо геть спина каже: «пока, малишка, я німію»
Я ще раненько до свого дня ввожу пробіжки, бо треба слідкувати. ТРЕБА.

Nebraska7

ТОП 1 НЕКР СКРАЙДА
Лайки
74
Та покиньте нахер Ви того небраску. Чоловік у 30 років, пише сам собі у хіро чат, що він найкращий некр. Ти би краще очі полікував, щоб бачити в л2:sticker-vk-pilfy-006:
О, друже, дякую за турботу про очі — на відміну від тебе, я бачу не тільки Л2, а й весь цей цирк навколо. А щодо чату з самим собою — краще так, ніж говорити з пустотою, як хтось, хто не вміє тримати удар. Тож зцілюй свій зір і готуйся — шоу тільки розпочинається!

Juni

Виконт
Лайки
451
Так, я і слідкую. Харчування, робота, спорт зал. Маю ще на масажі піти, бо геть спина каже: «пока, малишка, я німію»
Я ще раненько до свого дня ввожу пробіжки, бо треба слідкувати. ТРЕБА.
Умничка

Lisa.

Старейшина
Лайки
59
О, друже, дякую за турботу про очі — на відміну від тебе, я бачу не тільки Л2, а й весь цей цирк навколо. А щодо чату з самим собою — краще так, ніж говорити з пустотою, як хтось, хто не вміє тримати удар. Тож зцілюй свій зір і готуйся — шоу тільки розпочинається!
Мені схожу відповідь і хвалу часто пише ШІ(мій улюблений чатік gpt) відповідь до твоєї схожа. Ти користуєшся?
Це нормально, я йому навіть дякую.

Nebraska7

ТОП 1 НЕКР СКРАЙДА
Лайки
74
Мені схожу відповідь і хвалу часто пише ШІ(мій улюблений чатік gpt) відповідь до твоєї схожа. Ти користуєшся?
Це нормально, я йому навіть дякую.
Та це прекрасно! ШІ — це як твій персональний скрипторіум: завжди під рукою, завжди з кайфовим словом, ще й без токсу. Якщо відповіді схожі — значить, у нас з тобою смак на жарти й стиль один — елітний! А користуватись ним — це не тільки нормально, це як мати свого бога мемів у кишені. Так тримати, побратиме з хорошим смаком!

Nebraska7

ТОП 1 НЕКР СКРАЙДА
Лайки
74
З хорошим смаком пхпхпхппххахп

Верх