[Набор в клан] Glory to Ukraine 11 лвл

Niht

Рыцарь
Лайки
10
ап, набір в клан КП, полу КП, ПЛи, Соло.

Discord
dc.png

Telegram
qr-tg.png

Marius de Romanus

Рыцарь
Лайки
12
в рамках складу формується топ пачка, яка складатимется з лайферків, підпивасників, нубів - топова назва "Adena Squad" (с). тож запрошую всіх бажаючих онлайн вечірній 20-24. Головна вимога - бути адекватною людиною, ельфом, гномом, або орком зі стійкою психікою.Поки паті складається з одного мене на Крафтері тож доєднуйтесь :)

Omka

Наследник
Лайки
4
Не зважаючи на то, що мавпа може позиціонуватиме себе будь ким, навіть людиною, вона на жаль, так и залишається мавпою.
Не зважаючи на те, зо мавпа може вважати, що вона може підтримувати адекватну розмову з людиною, та злитись, бо чомусь люди її не розуміють, вона, нажаль, не буде почута, та залишиться надалі існувати з такими ж мавпами, як і вона.

Niht

Рыцарь
Лайки
10
Не зважаючи на те, зо мавпа може вважати, що вона може підтримувати адекватну розмову з людиною, та злитись, бо чомусь люди її не розуміють, вона, нажаль, не буде почута, та залишиться надалі існувати з такими ж мавпами, як і вона.
Немає більше сечі терпіти ці пекельні борошна.

• Лайк
Реакции: Edus

Lisa.

Старейшина
Лайки
59
Вітаю збираємось на відкриття Scryde x опис рейтів і особливостей за посиланням: https://board.scryde.net/threads/novyj-skrajd-x-start-31-janvarja-podrobnoe-opisanie.100181/
Вибачте, для мене лоурейт, як певний вид катувань, я не готова вибивати книжечки з мобів для прокачки скілів)

Marius de Romanus

Рыцарь
Лайки
12
Вибачте, для мене лоурейт, як певний вид катувань, я не готова вибивати книжечки з мобів для прокачки скілів)
тут автовивчення скилів до 3 профи . єдине що не треба вибивати то книги + серія квестів від НПС Рін яка допоможе с Д грейд одягом і зброєю тобто до 40 + взагалі не проблема а далі то вже справа техніки

Lisa.

Старейшина
Лайки
59
тут автовивчення скилів до 3 профи . єдине що не треба вибивати то книги + серія квестів від НПС Рін яка допоможе с Д грейд одягом і зброєю тобто до 40 + взагалі не проблема а далі то вже справа техніки
Я не настільки технічна, ви шо))

Верх