[Набор в клан] Glory to Ukraine 11 лвл

Marius de Romanus

Рыцарь
Лайки
12
Я не настільки технічна, ви шо))
Ми будемо раді якщо доєднаешся, у будь-якому разі спробуй піти на ОБТ і подивитись що воно таке.ю подобаєтьсячи ні а там вже вирішуй, стосовно всього іншого - просто отримуй задоволеннявід гри :) зрозумій чи витерпиш ти такі лоу рейти хоча з включеним мікро і пвд каву то чому б ні

Niht

Рыцарь
Лайки
10
ап, набір в клан КП, полу КП, ПЛи, Соло.

Discord
dc.png

Telegram
qr-tg.png

Lisa.

Старейшина
Лайки
59
дякую за запрошення, для мене була біль з х100 на х50, мама може б і залетіла на Х, але точно не я)), я за класичний пвп)
Ми будемо раді якщо доєднаешся, у будь-якому разі спробуй піти на ОБТ і подивитись що воно таке.ю подобаєтьсячи ні а там вже вирішуй, стосовно всього іншого - просто отримуй задоволеннявід гри :) зрозумій чи витерпиш ти такі лоу рейти хоча з включеним мікро і пвд каву то чому б ні

Marius de Romanus

Рыцарь
Лайки
12
дякую за запрошення, для мене була біль з х100 на х50, мама може б і залетіла на Х, але точно не я)), я за класичний пвп)
класний пвп тут буде! тількі спочатку на лоу лвлах. Тут величезна конкуренція за споти буде так що пвп з 1 лвла нон стоп )

BurgerKingBoss

Рыцарь
Лайки
10
шерстяной клан, не советую, кл поехавший патриот который дома от тцк прячется

krivbass1983

Наследник
Лайки
1
Всім привіт. Хочу пограти на цьому сервері вперше. Звати Віталій мені 41 грав перед цими на реборні х1працюю за графіком день ніч 48 люблю за спойла бігати. Якщо потрібні такі гравці або готов сісти, на кого треба для пачки

Marius de Romanus

Рыцарь
Лайки
12
Всім привіт. Хочу пограти на цьому сервері вперше. Звати Віталій мені 41 грав перед цими на реборні х1працюю за графіком день ніч 48 люблю за спойла бігати. Якщо потрібні такі гравці або готов сісти, на кого треба для пачки
вітаю. планую граті на крафті 20-24. заходь і телеграм, діскорд. я думаю домовимось, чому ні ))

• Лайк
Реакции: Niht

Marius de Romanus

Рыцарь
Лайки
12
Запрошуємо доєднатись. Переходьте за посиланнями до груп в діскорд і телеграм, шукайте нас на ВБТ

Вложения

• Shot00533.jpg
    Shot00533.jpg
    29,5 КБ · Просмотры: 28
Последнее редактирование:
Верх