- Лайки
- 12
Ми будемо раді якщо доєднаешся, у будь-якому разі спробуй піти на ОБТ і подивитись що воно таке.ю подобаєтьсячи ні а там вже вирішуй, стосовно всього іншого - просто отримуй задоволеннявід гриЯ не настільки технічна, ви шо))

Ми будемо раді якщо доєднаешся, у будь-якому разі спробуй піти на ОБТ і подивитись що воно таке.ю подобаєтьсячи ні а там вже вирішуй, стосовно всього іншого - просто отримуй задоволеннявід гриЯ не настільки технічна, ви шо))
Ми будемо раді якщо доєднаешся, у будь-якому разі спробуй піти на ОБТ і подивитись що воно таке.ю подобаєтьсячи ні а там вже вирішуй, стосовно всього іншого - просто отримуй задоволеннявід гризрозумій чи витерпиш ти такі лоу рейти хоча з включеним мікро і пвд каву то чому б ні
класний пвп тут буде! тількі спочатку на лоу лвлах. Тут величезна конкуренція за споти буде так що пвп з 1 лвла нон стоп )дякую за запрошення, для мене була біль з х100 на х50, мама може б і залетіла на Х, але точно не я)), я за класичний пвп)
Вітаю, заходь до Діскорд і телеграмhochy do was
Дякую, ваша думка дужа важлива. Дякую що апаєш ^.^шерстяной клан, не советую, кл поехавший патриот который дома от тцк прячется
вітаю. планую граті на крафті 20-24. заходь і телеграм, діскорд. я думаю домовимось, чому ні ))Всім привіт. Хочу пограти на цьому сервері вперше. Звати Віталій мені 41 грав перед цими на реборні х1працюю за графіком день ніч 48 люблю за спойла бігати. Якщо потрібні такі гравці або готов сісти, на кого треба для пачки