- Лайки
- 4 661
"ну кагда хочит тагда можит зазазазаза"Не может же
е6учая чурка безмозглая)
"ну кагда хочит тагда можит зазазазаза"Не может же
Не это ты когда я тебя сьелв тебе в зубах щось коричневе застрягло ....
Я не фармлю на х1000… Только хожу на Олимп и в поле Джудом могу побегать…@Ольга-Бузова а кто фармит на твоем арбе ?
а кто фармит на твоей арбе ?Я не фармлю на х1000… Только хожу на Олимп и в поле Джудом могу побегать…
Я не фармлю на х1000… Только хожу на Олимп и в поле Джудом могу побегать…а кто фармит на твоей арбе ?
чел ты на коте играешь ***ву тучу боев, мне кажется ты просто лс, ты в силу своих возможностей уже не станешь играть лучшесхоже на те, що я ловлю хвилі чи фармлю ?? розюзую та чекаю КОВи чи ЛФи ?? мені дали буст і продовжують давати його ... не переживай адаптуюсь якщо буде час до реаліїв ігри котиком на х50 це питання часу/бусту не парся даже якщо не вийде самому до цього дійти то просто гляну бої інших сумонерів, що роблять вони і адаптуюсь таким чином... зара з того, що я бачив з боїв Овердоза, араканоса та інших вони просто закидують якщо не парал то інший дебаф з палок а після цього як кинув бани і надпсив відбігати проблем вних немає..... вмене нажаль пока немає бусту і можливості зловити в хоча б віники парал і т.д. но я пристосуюсь по іншому це не проблема .... і я іграв місяць даже менше один раз пробував ловити хвилі було вмене якщо не помиляюсь 700+ але просів по токенах... зара головне токени і взяти пухи підняти рівень дпсу та проходження дебафа....
Вы все врети, она существуетну на секундочку згадаєм, що внього є видумана дівчина Рін і я думаю решта аспектів його особистості відпаде ....
beautiful nicknamesВы все врети, она существует
Посмотреть вложение 180253
where is my cloak?Idk, you're sick mb?
Я не фармлю на х1000… Только хожу на Олимп и в поле Джудом могу побегать…

кот сам по себе имба на оли, имея просто 5-7 нюков, за сеты молчу они копейки стоят, и эпик бзак,бфрея копейки, за токены/голду вал тарас белеф, уже можно ебать весь оли.Ну це ігра даже якщо і так то нічого страшного не станеться, хотя з ігри на інших серверах даже цього проекту впевнений, що адаптуюся, тому я б особливо не надіявся, що як тільки отримаю буст , а мені його обіцяли найближчим часом дістати, теж буду так просто відлітати ... Хоча побачимо...
Твой ге мертвая помойка, ало, там арба автоатакой убивала хиро палов, сложно ему бедолаге там было уг.ну це моє бачення балансу на даний момент на х50 з м1д бустом в реаліях відсутності кори та орфа нитя не має, мене влаштовує те , що я не очікую на арену по 20-30 хв. як на х1000 або останні часи на х1200 ГЕ, а можу спокійно відлітати бої при цьому не попадатися по 10 боїв з одним і тим самим те, що рівень скілу досить високий на х50 ну це дійсно так но він все одно не такий як був на ГЕ в 2015-2016 тоді дійсно було важко ..... хоча більшість зара і іграє на х50 напевно просто ніки змінили фіг поймеш хто є хто
По этому его руку зовут рин, лишь она готова ко всему тому.представляю как арканос приходит на свидание с девушкой и рассказывает 5 часов про олимп в линейдже
пошло поехало
Апхахахахахахахахпошло поехало
та согласенну это кстати наверно единственное адекватное сообщение которое я от него видел в жизни)
я тож не понимаю с хуя ли на косаре стил 7 бафов