Arcanos - The end of story (mega BOOOOOM) (lose hero + mirror)

randomolyplayer

Виконт
Лайки
130
схоже на те, що я ловлю хвилі чи фармлю ?? розюзую та чекаю КОВи чи ЛФи ?? мені дали буст і продовжують давати його ... не переживай адаптуюсь якщо буде час до реаліїв ігри котиком на х50 це питання часу/бусту не парся даже якщо не вийде самому до цього дійти то просто гляну бої інших сумонерів, що роблять вони і адаптуюсь таким чином... зара з того, що я бачив з боїв Овердоза, араканоса та інших вони просто закидують якщо не парал то інший дебаф з палок а після цього як кинув бани і надпсив відбігати проблем вних немає..... вмене нажаль пока немає бусту і можливості зловити в хоча б віники парал і т.д. но я пристосуюсь по іншому це не проблема .... і я іграв місяць даже менше один раз пробував ловити хвилі було вмене якщо не помиляюсь 700+ але просів по токенах... зара головне токени і взяти пухи підняти рівень дпсу та проходження дебафа....
чел ты на коте играешь ***ву тучу боев, мне кажется ты просто лс, ты в силу своих возможностей уже не станешь играть лучше

Murmurere

Виконт
Лайки
844
ну на секундочку згадаєм, що внього є видумана дівчина Рін і я думаю решта аспектів його особистості відпаде ....
Вы все врети, она существует
Picsart_23-02-22_16-25-31-220.jpg

randomolyplayer

Виконт
Лайки
130
Ну це ігра даже якщо і так то нічого страшного не станеться, хотя з ігри на інших серверах даже цього проекту впевнений, що адаптуюся, тому я б особливо не надіявся, що як тільки отримаю буст , а мені його обіцяли найближчим часом дістати, теж буду так просто відлітати ... Хоча побачимо...
кот сам по себе имба на оли, имея просто 5-7 нюков, за сеты молчу они копейки стоят, и эпик бзак,бфрея копейки, за токены/голду вал тарас белеф, уже можно ебать весь оли.

Alis

Legend of ...... A/W
Лайки
2 612
ну це моє бачення балансу на даний момент на х50 з м1д бустом в реаліях відсутності кори та орфа нитя не має, мене влаштовує те , що я не очікую на арену по 20-30 хв. як на х1000 або останні часи на х1200 ГЕ, а можу спокійно відлітати бої при цьому не попадатися по 10 боїв з одним і тим самим те, що рівень скілу досить високий на х50 ну це дійсно так но він все одно не такий як був на ГЕ в 2015-2016 тоді дійсно було важко ..... хоча більшість зара і іграє на х50 напевно просто ніки змінили фіг поймеш хто є хто
Твой ге мертвая помойка, ало, там арба автоатакой убивала хиро палов, сложно ему бедолаге там было уг.

Ты ноешь везде, успокой свои гормоны и иди учись олимпить, то ему легче на х50, то теперь сложнее, ныть на баланс в отсутствие фул буста, ныть на все профы, плакать который месяц что «бедный обделенный кот» много получает, только открываешь хиро лист и там обычно все хорошо у суммонеров, испанский стыд, заметь лишь ты ноешь на это, может дело в тебе?

Alis

Legend of ...... A/W
Лайки
2 612
представляю как арканос приходит на свидание с девушкой и рассказывает 5 часов про олимп в линейдже
По этому его руку зовут рин, лишь она готова ко всему тому.
Да и то не на долго.

Alis

Legend of ...... A/W
Лайки
2 612
Даже читать не буду, истеричка ноющая.

Penelopecruz

Граф
Лайки
784

desert.rose

Виконт
Лайки
350
@130
1: iNok мой друг я сказал ему
2: арканос убил тебя только вчера 7 раз
3: ты открываешь свой рот?

ephemeral

оли софто юзер заливной с подсказками
Лайки
263
ну это кстати наверно единственное адекватное сообщение которое я от него видел в жизни)
я тож не понимаю с хуя ли на косаре стил 7 бафов
та согласен
прост мемно ну согласись

Верх