Так, не виконуй переклад теми та повідомлень в ній - якщо я не знаю російську мову, чому повинен на ній звератись? Тим більше у технічній підтримці СКРАЙД досить високий рівень професіоналізму і для них не складно вникнути в суть питання, перекласти і тим більше надати чітку та грамотну відповідні на тій же мові що й було задано питання. Я якби взагалі не потребував твоє думки, ті хто мав, якусь інформацію щодо мого питання, або ж щось подібне знав - вже прокоментувати та допомогли. А також відповідь від адміністрації була, ну і вже можу повідомити усім читачам, у чат-боті служби підтримки також мені відповіли, як я і говорив що у ПН)) у будній день, коли вже прайм вихідного дня пропущений
Все гуд, причину приймаю і згідний (бан дали за титул). Я незгідний лише з тим, щоб адміністрація не перевіряє актуальність інформацію якщо надають як доказ для блокування - тобто був образливий титул, хтось зробив скрін і відправив на перевірку, згодом я цей титул удалив і вже з іншим бігав, а потім взагалі бігав без клану і без титул відповідно і лише тоді я отримав бан - ну якось не дуже згідний з цим. Таким чином зараз можу у фотошопі малювати титули за які банять і це робити для ключових гравців у топ кланах і щоб вони як і я по 2 доби очікували відповіді від служби підтримки на момент КМ-ів на епічних босах
Вже як є, я оплатив штраф за бан, очікую розблокування.
Думаю можна закривати тему і не продовжувати дискусію, вдячний усіх хто взяв участь (даже цим хейтерам що мявкали за мову, повеселили звісно, надіюсь колись підростете і щось в голові стане на місце)