А какая разница сколько бьет конь, если ты бьешь 6 лсами , а не конем? Ментальные дебафы норм заходят в пета твоего, т.к у него нету эпика, а у всех людей есть эпик и +30 скилы, с чего бы им не заходить? Пиши норм, а не специально криво как щасЗавишений п.деф м.деф на 200 ок не спорю але руна ж ***ть у кожного чара п.деф м.деф ск.атк каст завишений + плащ + рубахі рисовки пздц ... А вот тепер подивимось на точність 120 при увороті танка мага 140+ і порізану силу нюка при тому , що вмене на інших серверах точність 150+ тут такої немає при фул бафі карл ... З тими ж магами з 3 ударів 2 промахи на інших серверах така стата з дагерами Карл ... Дагерами ... І що далі проти норм мага убити тупо не вистачає демагу хіба , що втой момент коли кінь попаде нюк критане ... А сх так взагалі *** стоїть хілиться і *** на демаг ... Хочете хіл порізати я тільки за мені ще є куди його розганяти но не говоріть мені , що пет завишений коли в 20% резист від дебавіф ментал шилдом і уд вішається сало з 1-2 кастів
я даже не буду это читатьОмг пофіксять ... Так немає вже куди фіксити , ліміти вже і дебафи заходять нанили куб пофіксять і хіл поріжуть а те , що ти на овері неможеш коня вбити ну це таке всі ж дуже говорили , що ізі вбити мене буде овером якщо ліміти будуть заходити ну і ... заходять .. збільшився він рейт овера ? Я взагалі можу стілити втебе мк цікаво , що тоді напишеш , що овер повинен вбивати коня з каста а те , що ти станеш мене в епік і робу нічо так да ...
zawkvarnii yazik saloedov.Різниця втому , що була б норм точність мене б вбити на олі міг хіба що норм котовод якщо б не стільнув мк ... Подивись норм мувік який закинув подивись як пробиває пет
Ничего не понял, но если ты думаешь вернув коню точность и силу нюка водой тебе станет легче, то ты ошибаешься. Тогда тебе пету срежут хп и дефы на дефолт и он будет падать с 2-3 кастов от мага вобще, никакой нюк ему не поможет. Ты будешь стоять и нон стопом хилить его, а не как щас 1 хил в 3 года и 6 нюков твоих по кдРізниця втому , що була б норм точність мене б вбити на олі міг хіба що норм котовод якщо б не стільнув мк ... Подивись норм мувік який закинув подивись як пробиває пет
Это ты ничего не понимаешь, сам же пишешь. Хейтер тупорылый.***ТЬ
НЕ ОБЩАЙТЕСЬ ДАЖЕ С НИМ
ЭТО ВТОРОЙ ФАТАЛ. ТОЛЬКО НЕ АГРЕССИВНЫЙ. ОН НИЧЕГО НЕ ПОНИМАЕТ!!!!
(горит ****ец)
Я бы попробовал поиграть, если бы пет был стандартным (что бы он мог бить, а не как щас) Играть фигней с 6 нюками , а пет просто стоит для трансфера хп я такое не хочу, сорезріжуть п.деф м.деф тоді коли заберуть руну тобто ніколи.. подивись відео з конем чи падає він з 2-3 кастів ... Кінь на всіх серверах олі фарм клас і непоганий пвп клас через мас нюк но по ваших словах всі повинні ізі його вбивати ... Чому ж ніхто не іграє конем раз така імба 2 ніка в столбі гномів і того більше
А я удивляюсь, пишут "Не читал", "Не понимаю ничего" и т.д., но тут же спорят с человеком, который всё читает и аргументирует. Я вот тоже пишу на русском, но прекрасно понимаю что ты пишешь. Их бомбит просто от того, что их "Имбы" проигрывают. Хотя так и должно быть.Я не дивуюсь хейту ... пукан горить внього по 10 птс віддавати .. я дивуюсь адміністрації ... поріжуть куб поріжуть хіл все гуд залишиться 1-2 сумона на сервері
Ну я пытался найти статы петов везде где только мог, хз на самонов даже нц софт забили, в патч ноутах ничего нету. Базовые показатели(dex, con, int и тд) не менялись много хроник, но как по ним рассчитать финальные статы никто не знает( в инете есть только древние формулы для интерлюдов и то там для людей, а не для самонов) Тут еще и настройка идет отдельная по входящему/ исходящему дмг как минимум в поле и на оли. Вобщем каша полная, я думаю даже сами админы уже не знают как сбросить хотя бы на дефолт все после лимптекаДумаєш мені весело дивитися як маг відхілюється від нюків і коня простим бетл хілом без дп без просвітлення так толку апнули демаг дестрами я його до фул хп хілю а він всеодно мені по 2 к б'є хех враховуючи тп це 11-12 к без лімітів для дестра багацько ...
Ничего не понял, но если ты думаешь, что конь должен убивать дестра, то ты болен. Сними рефлект и тебя дестр за 5 сек в ту виладж отправитомг я б пояснив чому дестер неможе, вбити сумона но я цього робити не буду , тут п.деф м.деф петів піднято доцільно тому , що демаг всіх професій феноменальний чого тільки коштує демаг мага по арбі з фул атт сетом праною
і дп яка померає швидше ніж тойже маг під дп омг піпл кого кого но арба мага повинна убивати за 15 сек
истину глаголишьНу это норма, для пвп эпилога которому скоро 2 года.
А баланс теперь в разы лучше чем был раньше, много что пофиксили