UApatriots (УКР_ПАки---Пів_ПАКИ----СОЛО!!!))

BoeHkoM-Scrydе

Шпилим на скрайд
Mentor
Consigliere
Лайки
2 741
Так @Takage скидывал на стриме же :char-morc-pepe2:
Адутрикс просит инсту Юли для форумчан
1680631803179.png

Fatum

Сирена
Лайки
92
я читаю весь цей треш, і думаю, хто хоче пограти в нашому клані, окрім українців? Ми розмовляємо українською, командуємо теж українською)) Мені для іншомовних людей окремо перекладати?))
окрім того ми говоримо про Україну, про політику, про наших співвітчизників, якщо хтось з росіян вважає вимоги нашого клану нацизмом, то будь ласка візьму всіх бажаючих до себе в КП, а чи захочете ви?))
спеціально писала українською))

Последнее редактирование:

#he.l.per

каво
Лайки
5 069
я читаю весь цей треш, і думаю, хто хоче пограти в нашому клані, окрім українців? Ми розмовляємо українською, командуємо теж українською)) Мені для іншомовних людей окремо перекладати?))
окрім того ми говоримо про Україну, про політику, про наших співвітчизників, якщо хтось з росіян вважає вимоги нашого клану нацизмом, то будь ласка візьму всіх бажаючих до себе в КП, а чи захочете ви?))
спеціально писала українською))
А я только команды на русском языке застал.. что у пла что у кла

AmadeusS

Барон
Лайки
9
это ж тема клана зсу
где название уже само за себя все говорит
это ты не видел как они бегают по лоа или на Кмах и режут русских захватчиков в белом чате)
Судя с твоей логики, клан ЕНЕМИ или какойто другой пак, который убивает ваще всех в пк и пишут ***ту в чат, они то кто?)

Вы сидите в теме про набор в МИД вар пишите про политику, делать не***?)
На ОБТ х100, как минимум я видел клан Греков, клан Итальянцев, есть клан Румынов. Все нацики?

Fatum

Сирена
Лайки
92
Вже не один старт граю в українських кланах на різних сервера, і щоразу коли створюєш тему на форумі чи спамиш в чатіку про набір в клан українців, кожен (не українець) вважає за необхідне підняти національне чи мовне питання. Очевидно тут так ж ситуація. А от наприклад, бачила теми про набір в клан по сексуальній орієнтації і там ніхто не обурювався чому саме геї? Ні в кого не виникало питань щодо таких обмежень))))
З цього просто ору: "режут русских захватчиков в белом чате". Навчіть як це робити і я піду всіх убивать через білий чатік))))

Шановні, у нас тема про набір в клан, якщо комусь вимоги не підходять листайте форум далі, а за срач на політичні чи націоналістичні теми я буду жмакати кнопку "Жалоба":f09f988e-2x:

По темі: у нас зібралась весела і дружна компанія, розмовляємо українською в мамблі (можете говорити російською), чатимось в ТГ, увечері можна поовнити рагуликів, почмирити когось у чатіку, потрощити голови оркам чи надерти зад пернатим, покрабить мобів чи покрафтить рарку, то гоу до нас в клан!!!:f09f92af-2x:українське

3DRush

Барон
Лайки
25
амёбы в теме активизиоровались. Российских нациков аж воротит что есть другие нации и они говорят на других языках. Люди никогда не играли на EU серверах.

Продам картошку

Наследник
Лайки
6
Вот жеж получается какое дело, на серверах EU если и попадался хохлик то он использовал Русскую мову чего то вдруг, да и в целом на любых других серверах хохлопитеки, жители страны 404, свинорылые использовали и используют Русский язык, за прошедший год в умах петухов что то видоизменилось, они вспомнили что у них есть петушиный язык и надо пользоваться им, в принципе ничего нового)))
Просто раньше многие и в реале говорили на языке свиней, но щас все переходят на укр, ибо язык орды многим стал противен после ваших освобождений)))

Fatum

Сирена
Лайки
92
Scryde II - це культова MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game), яка заслужено визнана однією з найкращих ММО свого часу, а для багатьох такою залишається й дотепер. Що вирізняє цю гру серед інших? Квести, РБ, івенти, фарм, пвп, гвг і всяка всячина є і в інших РПГ, а от ком'юніті на кожному сервері відрізняється:)
Форумні бійці та бійці білого чатику - показуйте свою агресію та нетерпимість у грі, а не на форумі, ображаючи інших граців. Бо ховатися за аватаркою чи ігровим персонажем легко:f09f988e-2x:

Ми ж запрошуємо в клан українців, приймемо також готові паки, напівпаки, мініпаки, сологравців (зв'язок Mumble обов'язково).
Не соромимось і пришемо в особисті на форумі мені чи автору теми, приєднуємось до нас у грі та в Mumble, відпочиваємо разом з улюбленою грою!

Akamee

Виконт
Лайки
206
угу, никогда не собирали, а тут решили на родном языке пообщаться вдруг кланами и кпшками))
Клоун,
Ты че прие_бался?
Не хотят люди у себя в клане иметь таких как ты, вот и всё.
А то что собирают только с Украины, то тут и объяснять думаю не стоит, всё равно тупому ничего не докажешь

Лайки
6
))Клоун,
Ты че прие_бался?
Не хотят люди у себя в клане иметь таких как ты, вот и всё.
А то что собирают только с Украины, то тут и объяснять думаю не стоит, всё равно тупому ничего не докажешь
нууу от!!)) розумно сказано!!_

AncientLucifer

Граф
Лайки
567
амёбы в теме активизиоровались. Российских нациков аж воротит что есть другие нации и они говорят на других языках. Люди никогда не играли на EU серверах.
Чел, воротит не нациков а людей обычных.
Причины :
1) Связывание игрового процесса с политикой.
2) Бездарность , агрессия с стороны этих людей. Агрессия конечно проявляется только языком, но это мелочи. Сам факт выставления этого на показ, заставляет только улыбнуться)))
3) Ты заякнулся про Евро сервера. Такой за лупы нет!
Такой подачи бездарности так точно не было. Игровые моменты с политикой не связывали. Хоть и наборы были в определённые сайды с критериями от страны и т.д.
А тут, 50 кг, полтора метра, ну чисто беляш карманный. А вони как от тонны.

Верх