Вже не один старт граю в українських кланах на різних сервера, і щоразу коли створюєш тему на форумі чи спамиш в чатіку про набір в клан українців, кожен (не українець) вважає за необхідне підняти національне чи мовне питання. Очевидно тут так ж ситуація. А от наприклад, бачила теми про набір в клан по сексуальній орієнтації і там ніхто не обурювався чому саме геї? Ні в кого не виникало питань щодо таких обмежень))))
З цього просто ору: "режут русских захватчиков в белом чате". Навчіть як це робити і я піду всіх убивать через білий чатік))))
Шановні, у нас тема про набір в клан, якщо комусь вимоги не підходять листайте форум далі, а за срач на політичні чи націоналістичні теми я буду жмакати кнопку "Жалоба"
По темі: у нас зібралась весела і дружна компанія, розмовляємо українською в мамблі (можете говорити російською), чатимось в ТГ, увечері можна поовнити рагуликів, почмирити когось у чатіку, потрощити голови оркам чи надерти зад пернатим, покрабить мобів чи покрафтить рарку, то гоу до нас в клан!!!

українське