UApatriots (УКР_ПАки---Пів_ПАКИ----СОЛО!!!))

Frittt

Наследник
Лайки
1
советую норм клан и сильные паки формят топ споты ФОГа

Вложения

• изображение_2023-06-27_220021446.png
    изображение_2023-06-27_220021446.png
    2 МБ · Просмотры: 70

ImminentVictory

Старейшина
Лайки
2
Hello and Slava Ukraini!

Im an old school Lineage player from Bulgaria, returning after a 2 year pause. Starting fresh on Scryde, I hope the server is good and with a stable population. I've been an active player for 15+ years on various different servers and classes. Have experience as a clan leader and CP leader. Have experience in big war and PvP clan/party compositions and set-ups. I speak both English and Russian(as well as Bulgarian), but I decided not to use Russian here and now due to the current situation(Will provide a google translation on Ukrainian bellow just in case). Im looking for a long-term play, with stable online and activity. Abyss, Exilium and especially Asterios are some of the servers where I have played. Im looking for a clan with stable online, even if not big, where I can have a fun time and friendships, as well as helping out however I can, by running a CP or entering in a CP. Can play any class/spec, its due to discussion. Also, I can help run an international English-speaking party in the clan if we can recruit foreigners. Starting fresh, but I will try as best I can to gear up and prepare my characters ASAP. If you need someone like me, let me know by messaging me here. I will start fresh tomorrow as I noticed there is some merging/rebooting happening on the server, currently downloading the files.

In any case, good luck and glory to the Heroes!

---

Привіт і Слава Україні!

Я старий шкільний гравець Lineage з Болгарії, повертаюся після 2-річної паузи. Сподіваюся, що сервер працює добре та має стабільне населення. Я був активним гравцем понад 15 років на різних серверах і в класах. Є досвід лідера клану та лідера CP. Мати досвід у великій війні та PvP композиціях кланів/партій і налаштуваннях. Я володію як англійською, так і російською (а також болгарською), але я вирішив не використовувати російську тут і зараз через поточну ситуацію (про всяк випадок надам нижче гугл-переклад на українську). Я шукаю довгострокову гру зі стабільним онлайном і активністю. Abyss, Exilium і особливо Asterios є одними з серверів, на яких я грав. Я шукаю клан зі стабільною мережею, навіть якщо не великий, де я міг би весело проводити час і дружити, а також допомагати, чим можу, запустивши CP або ввійшовши в CP. Може грати в будь-який клас/специфікацію, це через обговорення. Крім того, я можу допомогти провести міжнародну англомовну вечірку в клані, якщо ми зможемо залучити іноземців. Починаю з нуля, але я намагатимусь якомога найкраще підготувати своїх персонажів якомога швидше. Якщо вам потрібна така людина, як я, дайте мені знати, надіславши повідомлення тут. Завтра я почну заново, оскільки я помітив, що на сервері відбувається деяке злиття/перезавантаження, зараз завантажуються файли.

У будь-якому випадку, удачі та слава Героям!

Верх