L2CLUB

Ольга-Бузова

Никогда ничего не бойтесь!
Лайки
5 827
Сервер без камаэлей, но при этом камаэлиху добавили на главную страницу сайта)))
Признавайтесь, что УЖЕ скучаете за ними!)

4C4C2147-5B9D-4764-A82F-342AA56C647F.jpeg

IIIzIII

Patch v26.2.24
Лайки
1 343

randomolyplayer

Виконт
Лайки
130
вчора зайшов на х1000 там даже пару арен було побігав пару боїв, баланс такий ж гівнистий але терпимо
Боже, прошу не пиши про баланс никогда, чел, ты на коте не переживаешь икону паладина без Кова, умалишенный.

Лайки
179
Мне от интересно зачем скрайду другої серв ла2 клаб? Можете скоро вайп будет на скрайде?

randomolyplayer

Виконт
Лайки
130
Так навіщо ти це пишеш ? я звертаюсь до тебе ?- ні , ти вважаєш мене лс , ну так навіщо тратити свій час читати мої пости чи дивитись мої бої ніяк не можу зрозуміти ідіотів твоєї породи говорять лс тільки й дивляться , що зачепити при цьому сутками сидять і дивляться бої інших скрінять пишуть фігню і т.д. - це все не задіває розумієш твій висер і тобі подібних як я іграю для чого , чому - це моя справа і я буду продовжувати робити це як захочу, і мені насрати на думку таких як ти. Знаєш скільки боїв я глянув за останній тиждень - 0 , скільки скрінів зробив - 0..... я іграю на своєму класі отримуючи від цього задоволення і буду продовжувати незалежно від балансу.
Ты отсталый? Твой бой я смотрел только потому, что он был с моим друганом, твои бои с рандомами такими же как и ты я не чекаю не переживай и тем более не скриню

randomolyplayer

Виконт
Лайки
130
Последнее редактирование:

Adutrix

Граф
Команда форума
Community Manager
Лайки
2 905
Мне от интересно зачем скрайду другої серв ла2 клаб? Можете скоро вайп будет на скрайде?
Не планируется. Просто л2 клаб - это проект, который направлен более на иностранную аудиторию, чем на игроков с СНГ. Хотя, безусловно, рады всем

Лайки
179
Не планируется. Просто л2 клаб - это проект, который направлен более на иностранную аудиторию, чем на игроков с СНГ. Хотя, безусловно, рады всем
А перенос акаунта будет возможен? Как ето сделали в Ворлд оф тенкс.

hamos

Барон
Лайки
61
когда уже сделают сервер без сумонеров и паладинов

Верх