[Набор в клан] Glory to Ukraine 11 лвл

socinus

They let me down, so I had to kill them all...
Scryde EVO
Лайки
387
Эльфийский язык выучил ради клана. Учитесь пока он жив. Таких выродков ИИ ещё не видел)
1736271118790.png

xLARSx

Старейшина
Лайки
10
UP, если все будет норм то возможно поиграем :)

• Лайк
Реакции: Niht

Rolf

Барон
Лайки
47

Niht

Рыцарь
Лайки
10
ап, набір в клан КП, полу КП, ПЛи, Соло.

Discord
dc.png

Telegram
qr-tg.png

Последнее редактирование:

KADIM

Легенда
Лайки
160
Вітаю.
Щодо питання про альянс - Так, ми це питання вже всередині клану підіймали, обговорювали і вирішили, що ми готові до спільного альянсу з кланами, які не позиціонують себе як Українські.

Про людей важко щось відповісти узагальнено, бо кожен грає "за своїм", безперечно, хотілося б доброзичливі, товариські, чуйні, але якщо ти мовчун-інтроверт, то чому ні?
Якщо в 2-х словах - просто бути нормальною людиною, без явних психічних відхилень.
Клан - це колектив, а яку роль ти в цьому колективі займеш, залежить тільки від особистих якостей людини, твоєї манери гри і переваг.
Основні завдання клану зрозумілі, вони як у всіх, графік і розклад усіх обов'язкових активностей усі знають (босоніки, облоги тощо), а в проміжку між ними ти свою гру вже вибираєш сам відштовхуючись від свого особистого бажання, або ти віддаєш перевагу соло бігати, або до КП, або з 1-2 друзями.
Можливо, я не правильно зрозумів питання, якщо це так, то будь-ласка уточни.
А если я на половину Рус на половину Укр ,и позиционирую себя как Славянин ,в клан можно ?

Niht

Рыцарь
Лайки
10
А если я на половину Рус на половину Укр ,и позиционирую себя как Славянин ,в клан можно ?

Не зважаючи на то, що мавпа може позиціонуватиме себе будь ким, навіть людиною, вона на жаль, так и залишається мавпою.

razgi

1
Лайки
351
а как по Украински будет пылесос? знает кто? тока так что бы все назвали 1 слово а не 10 разных вариациий))

Верх