TOP (OLD\NEW) OLYMPIAD PLAYERS

busterpwnz

Старейшина
Лайки
9
Круто коли судять челіків по балансу 3 річної давності коли все було зовсім по іншому))) той же кіт мав ~100% ВР но при цьому вхідний дпс а пета і в призиваючого не був апнутий .... Дебаф заходив не з шансом 20-25% а з шансом 50-70% ... Пет перепризивався з палкою ментала зразу з менталом (по птс) палки 100% були .... Овер дофіга проф таких як СБ, дагери, маги з /100% дебафами , свси гібриди з дуалами не були апнуті до небес.... Нажаль вельмишановна адміністрація порізала рандомно деяким профам все , що тільки могла і в той же час апнула більшість проф , які повинні бути мясом ніяк не можу зрозуміти те чим наприклад ФС слабший за Кота , що його не рухали .... Чи наприклад чому кіт мусить 5 хв бігати від мага як коневод хоча все повинно бути навпаки.... Чим дебаф кота імбовіший за цілу строку дебафів мага , що їх настільки апнули а дебаф коту зрізали .... Чому ПП без емпа дпсить більше ніж любий маг при цьому з каста проходить ерейз навіть в уд .... Ці фічі скрайда тільки портять все , що тільки можна
А что поменяли всё уже? Я ж просто не вкурсе, я уже 2 года не играл

busterpwnz

Старейшина
Лайки
9
Ну я теж не іграв 1.5 роки зайшов на форум глянув пишуть дебафи по птс шанси 99.9% як на офф крім деяких винятків... Думаю супер потрібно буде спробувати ХФ скидую малому пару тис. щоб той бустанув чара думаю зайду побігаю на олі заходжу а тут треш повний профи котовода немає взагалі як такої ... дебафи ніхрена не по оффу маги закидують все з 1 каста шанси 100% дпс завищений глади / тіри дпсять що дурні паладіна в 2 ікони і в паті уд залітає такий дпс , що потрібні не ікони а іконки , щоб тебе не ваншотнули... Сб стілить по оффу а з тріпла дпс по скрайду даже ПП відїжає після першого анчора .... Кіт кінь зрізані особливо кіт ... Фс з сумонів єдиний не тронутий ... СВС гібрид мага/ танка / ПВ + з лука бє більше ніж ФР супер профа яка даже фса на олі вбиває .... ПП з нюків без емпа бє більше ніж маги ну коротче був б знав не мокався б задонив б в інший проект ... Но тут ж так класно все написали все по оффу....
Короче изуродовали сервер. Ужас.

Верх