- Лайки
- 650
Да, только тут помог баланс, чёт не вижу полчища коней или котов) только фсы)
Да, только тут помог баланс, чёт не вижу полчища коней или котов) только фсы)
Нюня сам про себя нечего не знает.Не думаю,это у муни можно узнать он раньше с ним тусовался
ДА ДА Я ВСЕМ ПРИВЕТИКИ@ое.Влад разве не ты топ тк фармер?
дай пассы и буст все дай что естьДА ДА Я ВСЕМ ПРИВЕТИКИ
Я и Гоша только наверное помним твой первый Ник ) мог бы догадаться)аа, ты интерлюд что ли?)
понял))
А что поменяли всё уже? Я ж просто не вкурсе, я уже 2 года не игралКруто коли судять челіків по балансу 3 річної давності коли все було зовсім по іншому))) той же кіт мав ~100% ВР но при цьому вхідний дпс а пета і в призиваючого не був апнутий .... Дебаф заходив не з шансом 20-25% а з шансом 50-70% ... Пет перепризивався з палкою ментала зразу з менталом (по птс) палки 100% були .... Овер дофіга проф таких як СБ, дагери, маги з /100% дебафами , свси гібриди з дуалами не були апнуті до небес.... Нажаль вельмишановна адміністрація порізала рандомно деяким профам все , що тільки могла і в той же час апнула більшість проф , які повинні бути мясом ніяк не можу зрозуміти те чим наприклад ФС слабший за Кота , що його не рухали .... Чи наприклад чому кіт мусить 5 хв бігати від мага як коневод хоча все повинно бути навпаки.... Чим дебаф кота імбовіший за цілу строку дебафів мага , що їх настільки апнули а дебаф коту зрізали .... Чому ПП без емпа дпсить більше ніж любий маг при цьому з каста проходить ерейз навіть в уд .... Ці фічі скрайда тільки портять все , що тільки можна
Короче изуродовали сервер. Ужас.Ну я теж не іграв 1.5 роки зайшов на форум глянув пишуть дебафи по птс шанси 99.9% як на офф крім деяких винятків... Думаю супер потрібно буде спробувати ХФ скидую малому пару тис. щоб той бустанув чара думаю зайду побігаю на олі заходжу а тут треш повний профи котовода немає взагалі як такої ... дебафи ніхрена не по оффу маги закидують все з 1 каста шанси 100% дпс завищений глади / тіри дпсять що дурні паладіна в 2 ікони і в паті уд залітає такий дпс , що потрібні не ікони а іконки , щоб тебе не ваншотнули... Сб стілить по оффу а з тріпла дпс по скрайду даже ПП відїжає після першого анчора .... Кіт кінь зрізані особливо кіт ... Фс з сумонів єдиний не тронутий ... СВС гібрид мага/ танка / ПВ + з лука бє більше ніж ФР супер профа яка даже фса на олі вбиває .... ПП з нюків без емпа бє більше ніж маги ну коротче був б знав не мокався б задонив б в інший проект ... Но тут ж так класно все написали все по оффу....