- Лайки
- 764
soooooooo mad your wordsdont talk to me, scared puppy)
soooooooo mad your wordsdont talk to me, scared puppy)
I dont have adena to make 100% full my paladin and tyrant.scared puppy, sucks on pk while austyhrung make 87% mercedes scare
U playing only on nerfed class, why u dont play on maestro or fortune seeker?
Why u scared to make sps and show your wr? aaaaah u cant( im sure that u have sps but hide, hide your 200 points, genius of olympiad, main bodyguard playing only on SM and GK
??????u can always crying about lack of boost, but u can reg olympiad 24\7, or u cant? U scared about your wr? Or shame? Just reg and make easy money, if u can do 90% on SM - why u guarding oly manager only?)
reg olympiads with under geared classes,REG olympiad - make tokens - buy destruction scrolls - sell - buy boost.
you so rich ... gift me 4-5k amulet stones?
I made that score because I am the Father of all Tyrants.u want to hit on 40% more on GK but last your reg u make 900 points? yeah, why not, i'll call balancer and we make 40% dmg for gk, we'll call u back.
жду твой плащ с л2клаба на моем чаре на сотке
найс, надеюсь не байт и правда будет такой костюм ( но мб чуть боты переделать, слишком выглядят как то по халтурному )
Та что нам с костюмов, вот ты выбрал на какое сообщение ответить) Лучше дай фидбек по: талику рефлекта/лагу сосок.
Талисман рефлека уже давно решили оставить таким, какой он есть сейчас. Лаг сосок – даже обсуждать не хочу, это будет абсурдным решением возвращать механику, которая будет раздражать абсолютное большинство.Та что нам с костюмов, вот ты выбрал на какое сообщение ответить) Лучше дай фидбек по: талику рефлекта/лагу сосок.
Понял, спс за ответТалисман рефлека уже давно решили оставить таким, какой он есть сейчас. Лаг сосок – даже обсуждать не хочу, это будет абсурдным решением возвращать механику, которая будет раздражать абсолютное большинство.
scryde 2022 betaI dont see difference in the talismans, what exactly changed? I am healing almost the same as before. oO