- Лайки
- 49
Собственно, не бачив таких тем
може подумати, що б зробити саб-скили і сабам?
Напишите, кто что думает, спасибо
може подумати, що б зробити саб-скили і сабам?
Напишите, кто что думает, спасибо
що саме тебе тут так обурило?/закрити
Не можеш розмовляти солов'їною мовою, не хвалися своєю тупістю.Нормально разговаривай, не выебывайся тут рыбьим языком
Да я даже пытаться буду, существуют международные языки, английский, русский. На них люди и разговаривают )Не можеш розмовляти солов'їною мовою, не хвалися своєю тупістю.
Да я даже пытаться буду, существуют международные языки, английский, русский. На них люди и разговаривают )
Potrafimy porozumiewać się różnymi językami, w przeciwieństwie do takiego głupiego wieśniaka jak ty.Ты можешь считать мой язык чем угодно, но ты уже кстати заговорил на английском, и забыл про свой рыбий))
Тебе из Крыма виднее )І я нічого не забув, але ти й надалі можеш пишатися своїм обмеженим кругозіром
тут посміявсяДа я даже пытаться буду, существуют международные языки, английский, русский. На них люди і розмовляють )
Не понимаю твоих символом, прости, думаю ты написал что-то умное.тут посміявся
Де ти бачив мову жортокості в міжнародній?
не розумієш, гугл перекладач, не потрібно тут писати щось комусь про мову.
Я вільно розмовляю на трьох мовах, судячи з твоїх повідомлень, ти одну до кінця не зміг подужати.
Виправ це, чи не пиши взагалі
я не здивований твоїм висером, унітази твоєНе розумію твоїх символів, прости, думаю ти написав що-то розумне.
Пойду спижу унитаз пока что
ну просто какие сабскилы на сабах, нущо саме тебе тут так обурило?
Да я даже пытаться буду, существуют международные языки, английский, русский. На них люди и разговаривают )
так, я розумію, що робити цьог оне будуть, але на цю тему почути відповідні гравці цікво)Была схожая тема. Искать не буду.
Якщо коротко: нет, не буде. Чому? Тому що адміністрація підтримує офіційну концепцію