- Лайки
- 760
Arcanus top 1 dodger of this srv xDDD dont be scared my little pussy i will hurt you quickly
Посмотреть вложение 164226
so bo11 gk \ pk when tell me day and time or avoid me becouse im beast and u are my little daughter xDDIn the screen Arcanos say "yes reg" = no avoid. Need English teacher maybe?
ты больной.I am sad for @roxxy ... really.
ты клоун)
Надеюсь ирл)сильно
тоже убивал арканоса
лучше дружище найди скриншоты где осиливаешь геройство на маге с 700+ поинтамитебя тоже трахал, скажи ник, я найду, список длинный просто
да реально кайф быть клопом который уже пол года ноет на форуме про баланстак есть 217
в этом и кайф быть 50-ти птсным и трахать лакайду например или тебя, я бы шмотки разбивал от такого
давай червячок отпускаю тебя ведь ты не слишком интересенда де я хоть чето сказал за баланс дура))))) За последние три месяца, найди мне бл*ть
Говорить за баланс это говорить апать или резать кого-то, а так я только дефаю своих огненных братьев!
я смирился, это многого стоит, так что потеряйся
ты больной.

foolin vs me has 2 wins and 13 lose in 2 weeks last time I played.You guys are fighting each other who won more times who, like a 15 years old kids, and who has killed Arcanos and how many times, Arcanos came to play back and the Drama started again hahah, all of you that speak i would say, only count and foolin has something to say to Arcanos, nobody else.
just lucky, actually i havent antharas, even with antharas in DK i could win this trash DA.
be afraid of us, you will see it everytime vs me, DUMBASS
Посмотреть вложение 164256
count does count
а что ты мне подмигиваешь???!
you know shhhhhh secretа что ты мне подмигиваешь???!