а українська в тебе на диво хорошаЯкщо ти хочеш можу з тобою переписуватись на українській милозвучній мові , тобі же подобається так?
Ти знаєш мені подобається коли у хлопців по ту сторону екрана горить пукан))))) нехай вони вчаться читати на українській мові))))а українська в тебе на диво хороша
російську підтягни і буде менше хейта)
ебать а ти кацап охуївший, для справки Українці знають крім своєї мови ще вашу псячу мову, крім неї і англійську та інші.А ви настількі тупі собаки що не можете зрозуміти мову ідентичну вашій.тупорилі свинособаки.Ті ж білоруси розуміють нас а ми їх, а ви що блять особиливі собаки?У людей есть опция выучить не только один язык если что. Но для быдла с Украинской деревни проще свою тупость и необразованность оправдывать «вона мені не рідна мова».
Заходи в игру, надо забирать ауру!Ти знаєш мені подобається коли у хлопців по ту сторону екрана горить пукан))))) нехай вони вчаться читати на українській мові))))
У людей есть опция выучить не только один язык если что. Но для быдла с Украинской деревни проще свою тупость и необразованность оправдывать «вона мені не
Ще одна шавка вилізла ))) де вас стільки береться гівноїдів?)
разумеемебать а ти кацап охуївший, для справки Українці знають крім своєї мови ще вашу псячу мову, крім неї і англійську та інші.А ви настількі тупі собаки що не можете зрозуміти мову ідентичну вашій.тупорилі свинособаки.Ті ж білоруси розуміють нас а ми їх, а ви що блять особиливі собаки?
Слыш yeбок, скажи с какой ты деревни,откатаю контракт, приеду -куплю ее, будешь на меня работать.ебать а ти кацап охуївший, для справки Українці знають крім своєї мови ще вашу псячу мову, крім неї і англійську та інші.А ви настількі тупі собаки що не можете зрозуміти мову ідентичну вашій.тупорилі свинособаки.Ті ж білоруси розуміють нас а ми їх, а ви що блять особиливі собаки?