БД vs СВС

cyberarenatv

Барон
Лайки
143
та пиши хоть на корейські,якщо мені буде цікаво то я переведу для себе,мені не настільки ліниво трохи напрягтись і перевести
чим важати одну мову кращою за іншу і тупо як дибіл о не понашиму шо робити аяйай...чомусь я розумію що ти пишеш це ж не означає що я розумніше за тебе чи там краще просто нада розвиватись коли тобі цікаво а не деградувати 1 мовою
Свинья, ты ещё не понял, что комьюнити на 80% Русскоговорящие и язык свиньи тут не приветствуется.
В любой адекватной компании, тебя бы залошили и повесили клеймо лоха, пока ты дура не перешёл бы на великий и могущественный Русский Язык.
Который понимает пол планеты, а поросячий визг в перемешку с дерьмом польского бобра, понимает только часть отсталой усраины

СМуТа

Рыцарь
Лайки
4
Свинья, ты ещё не понял, что комьюнити на 80% Русскоговорящие и язык свиньи тут не приветствуется.
В любой адекватной компании, тебя бы залошили и повесили клеймо лоха, пока ты дура не перешёл бы на великий и могущественный Русский Язык.
Который понимает пол планеты, а поросячий визг в перемешку с дерьмом польского бобра, понимает только часть отсталой усраины
да я бачу МАГУЧИЙ РУСКОМОНГОЛЬКИй ХАН прям розпижився,гени Осла мабуть маєш в крові,що б вирішувать кому і як що писати і вирішувати хто лох там чи ще щось в такому дусі,і тебе ніхто не обзивав,чи може в тебе проблеми з головою а ну да ж ГЕНИ,то може це пишиться на 20% аудіторію,а не лічно тобі Хану тіпа Російському?подумай над цим..

Последнее редактирование:
Верх