Balance

randomolyplayer

Виконт
Лайки
130
я хз чого я очікував від х50 ... якоїсь більшої стабільності напевно а коли побачив, що сб +- адекватні то подумав, що вони хоч х50 стараються балансити по нормальному а по факту все настроєно через жопу як і на х1000 , поепенили кота в гавно при цьому ФСа переапали факт, що кінь задпшує мага означає , що там як мінімум апнутий вихідний дпс ну коротче все по оффу все як завжди дебафи з лсів заходять частіше ніж мейн дебаф а дпс в Паладіна під 2 іконами і уд більший ніж твіна сх без бафа при цьому маги вішають на тебе з каста все підряд збивають касти і таргет по кд, ТХ бє сильніше за АВ при цьому міраж збиває всі можливі касти / таргети ... ШЕ і інші маножори не випускають з руту даже з пасивкою на рут і корою + баюмом сидиш як ідіот в 30 секундному руті я хз ........мего топ баланс.
Твой максимум это давать котобафф, забей.

PsH

Барон
Лайки
33
Ти ідіот ?) Ти дивився скрін? Кіт під бафом олі емп/берс селфи з пвп сакр +6 з лс ФА инт+нюк дпсить СХ(твіна) без бафа по 350+ дпса млять по 350 Карл ну да це вмене руки криві і я не вмію іграти котом який по твіну СХ бє менше ніж по ТК в уд це твін там немає ні белефа ні орфа+тараса чел в веспер одітий був то який тоді млять дпс в топів ?? @Adutrix вкурсі скільки я дебафіа закинув цьому твіну за 5 хв. кастів з топ пухи і валакасом ?? Аж 1 млять 1 епаний дебаф за 5 хв. це вже не л2 я хз , чого Ви добиваєтесь чи Ви балансите під придурків які з 100 боїв 80 з ковом літають я хз
Тут всё элементарно ты выбил триггер(ы) вот и дпс был такой

Roofus

Виконт
Лайки
477
Ти ідіот ?) Ти дивився скрін? Кіт під бафом олі емп/берс селфи з пвп сакр +6 з лс ФА инт+нюк дпсить СХ(твіна) без бафа по 350+ дпса млять по 350 Карл ну да це вмене руки криві і я не вмію іграти котом який по твіну СХ бє менше ніж по ТК в уд це твін там немає ні белефа ні орфа+тараса чел в веспер одітий був то який тоді млять дпс в топів ?? @Adutrix вкурсі скільки я дебафіа закинув цьому твіну за 5 хв. кастів з топ пухи і валакасом ?? Аж 1 млять 1 епаний дебаф за 5 хв. це вже не л2 я хз , чого Ви добиваєтесь чи Ви балансите під придурків які з 100 боїв 80 з ковом літають я хз
Ап ТК!
бьёшь в тк в уд по 500 от которого толку нет кот и в уд забивает

Neyva

Граф
Лайки
3 325
Sheep fart like you and your friends cant even speak since your ability in this game is quite 0.
Can play SB class, that is for you :)
Sheep fart like you and your friends cant even speak since your ability in this game is quite 0.
Can play SB class, that is for you :)
Типочек, играющий на шреке с тату - декс и лдп таликом между булок, осуждает геймплей на сб ? Rly?

Neyva

Граф
Лайки
3 325
ані трішки не здивований більше цікавить як кінь убиває магів ? з таким дпсом як я повинен вбити СХ ? якому я пряма антипрофа якщо я 30 секунд ковиряю СХ який просто стоїть без бафа на олі ? він мені враховуючи ТП бє більше без емпа ніж я йому з топ ПВП пух з нюком+ ИНТ пфф просто шлак сервер реально на х1000 СХ бє теж боляче но він там вата як і повинен бути а тут треш млять чи це так коту вихідний дпс порізали чи я хз @Scryde що за людей ти взяв на роботу колись на цей сервер було реально цікаво заходити зара тошнити починає від їхнього бачення балансу обіжені дівчатка потрібно порізати всіх, щоб вони могли своїми рисовками фармити ?? я ще на х1200 говорив тобі не бери з сервера на роботу ГМів бо вони починають херню творити ............
Предлагаю вам с омегой найти друг друга во Львове и провести дуель в стиле Дантеса и Пушкина.

Alis

Legend of ...... A/W
Лайки
2 612
Они будут сидеть каждый в своей будке, дождутся 12 ночи и скажут «ну все, уже птс не снимет».

Hysterical

chsv toxic
Лайки
4 662
Хуїгери млять в трігерів є анімація і який млять трігер дасть резіст сх щоб дпс був по 350 без бафа в +6 біжу
1678190864296.png

и при чем вообще уточнение "без баффа"?
у сх нет ни одного баффа на мдеф. только талик и лс. которые сх не будет баффать против кота.

Последнее редактирование:

ephemeral

оли софто юзер заливной с подсказками
Лайки
263
ніхто нікому не погрожує я написав внести веселухи вмене з 100 боїв 70% це бої проти розюзаних КОВів та ЛФів з твінами можна буде не паритися про це щоб чекати годину чи тих 30 хв лфа...
ты каждый раз ищешь какие-то оправдания
каждый пост - нытье
закрой eбальник и спокойно играй

Alis

Legend of ...... A/W
Лайки
2 612
Ти **** ? Я скинув скрін де з топ пухою по епаному твіну влітає менше 400 дпса це блін балан 3.0? Які випрадання ... Виправдання чого це просто твін який стояв 5 хв. поки я тестив мего баланс і дпс кота в сх (твіна) при цьому вмене фул епік кора орф валік пухи инт+нюк з пвп вставкою фул атт 400 дпсу це млять як? Говорю ще раз в паладіна з 2 іконами під уд влітає 500-700 дпса
Да завались уже, ****ое нытьё каждый пост.

ephemeral

оли софто юзер заливной с подсказками
Лайки
263
Ти **** ? Я скинув скрін де з топ пухою по епаному твіну влітає менше 400 дпса це блін балан 3.0? Які випрадання ... Виправдання чого це просто твін який стояв 5 хв. поки я тестив мего баланс і дпс кота в сх (твіна) при цьому вмене фул епік кора орф валік пухи инт+нюк з пвп вставкою фул атт 400 дпсу це млять як? Говорю ще раз в паладіна з 2 іконами під уд влітає 500-700 дпса
снова ноешь

qwertynetasd

-.,.-
Лайки
274
Млять це твін просто для реги заліва в веспері ще раз пишу тригер анімований з бусту явно без белефа і топ епіка він не дає резист ? Що ти мелиш я хз тригер вилітає на скільки на пару сек ? Я нюкав з переривами попутно кидав дебаф який зайшов аж 1 раз це що на 5 хв. тригер вилетів ? З бафа 2 м.дефа талік + лс , лдп дп ... Пздц
Ты так пишешь, триггер на 5 мин. А ты твина нюкал 5 минут? Рофельно чет))

Penelopecruz

Граф
Лайки
784
111111.png

Archmage NO pow NO mage explosion only Enligtment VS Tyrant 1800 mdef 7500 crit ?

Roofus

Виконт
Лайки
477
Посмотреть вложение 181336
ще 1 трігер певно вилетів мб там пасивка а не трігер млять епана війна сидів б собі іграв в норм ігри а не в цю парашу @Adutrix поясніть, що за дпс кота в магів якого х*я? ви забрали деф, забрали дебаф тепер щей дпс врізали ... ахеренно надіюсь вам зарплати так ж будуть виплачувати як ви балансите
@Adutrix клиент ждёт место в палате для душевно больных и не управляемых своей головой

Penelopecruz

Граф
Лайки
784
@Adutrix need some balance changes fast in this 1000x. Speak with the fixer or whoever but please do some changes. Soulhound steal nerf / Mage damage nerf / ET DA ST bow dmg nerf.

Paladin has more patk than ET but the difference is bow dmg is huge.
Paladin crit 1500 ET crit 2000 .........

ST + hex + aggro crit 3000 on Tyrant with bow .... no cov no sos no seed level 2 ... otherwise 1 crit bow will be 6000... serious?

randomolyplayer

Виконт
Лайки
130
Посмотреть вложение 181336
ще 1 трігер певно вилетів мб там пасивка а не трігер млять епана війна сидів б собі іграв в норм ігри а не в цю парашу @Adutrix поясніть, що за дпс кота в магів якого х*я? ви забрали деф, забрали дебаф тепер щей дпс врізали ... ахеренно надіюсь вам зарплати так ж будуть виплачувати як ви балансите
Тебе уже ответили, что тебе лучше искать пати, что бы ты давал в городе бафф кота и ждал на ребафф, но думаю и тут у тебя будут проблемы, не будешь успевать реагировать.

Penelopecruz

Граф
Лайки
784
не бачу сенсу це писати, сам розумієш, що їм все це відомо.... це - їхнє бачення "балансу" крапка....! я вон то з рута то з сліпа не виходжу на фонтані просто треш но толку думаєш щось змінять відповідь - ні!
If you dont write the bullshits you see in the game they will never change anything.
I will always write the problems I see and sooner or later they will have to fix it like they do with other classes.
Some classes have been nerfed after 1 or 2 days and some others are boosted from months.

Penelopecruz

Граф
Лайки
784
@Adutrix I dont know if the fixer smoke marijuana or what else BUT TELL ME how after years u still dont add BUFF PROTECTION to Raid Bosses? Reflect to every boss its fucking boring.

Верх