Їбать а ти чого таке борзе смітя?!) Я не шарю що щурам тут реба? Самі пишуть хуєту а потім ****ить)) набрали "Українців" іграйте нах ти до нас лізеш?) І нарахунок одної пачки і цілого клану го на голду їбанем? Чи ти тільки по****іти можеш ?)Для такой помойки в виде тебя,слишком много чести.Угомони своё чсв бездарь,если хочешь что то доказать или показать,знаешь как меня найти.
Тиж знав що таке буде ! І тепер удачі)) чесно ви там всі зазомбовані чи що?) Пруф кстаті мембера з еп кла)) Українці ви наші)Ладно, досить, а то апаєм тему) Форум зло. Всі тут класні і кожен клан має право на існування. Я ваш клан не ображав, а просто залишив тут свій напис про набір) Удачі вам в наборі.
знав що? ти про що?) зазомбовані?) у вас Кл *** грав у санрайзах за голду. Жодної манери спілкування, шкода мемберів ваших.Тиж знав що таке буде ! І тепер удачі)) чесно ви там всі зазомбовані чи що?) Пруф кстаті мембера з еп кла)) Українці ви наші)
Я Кл баран! Ви слухайте більше ваших піз даболів!)знав що? ти про що?) зазомбовані?) у вас Кл *** грав у санрайзах за голду. Жодної манери спілкування, шкода мемберів ваших.
Пруф??* ахахах ти зараз реально це скинув як пруф?) ой угораю з тебе. Вам бонік у вуха хуїту ллє, а ви ведетеся - це ****ець
Зайди до нас поспілкуйся нормально і все буде зрозуміло, я навіть проведу екскурсію тобі. Але ж легше бачити свою правду. Знаєш, кого нагадує? русню.. так ось ви як русня, мало того, що в спину хуярите, обминаючи інші клани, так ще й вірите в ***ня всяку. Ганьба.Не пиши більше нічого, не ганьби себе та клан
знав що? ти про що?) зазомбовані?) у вас Кл *** грав у санрайзах за голду. Жодної манери спілкування, шкода мемберів ваших.
Пруф??* ахахах ти зараз реально це скинув як пруф?) ой угораю з тебе. Вам бонік у вуха хуїту ллє, а ви ведетеся - це ****ець
Зайди до нас поспілкуйся нормально і все буде зрозуміло, я навіть проведу екскурсію тобі. Але ж легше бачити свою правду. Знаєш, кого нагадує? русню.. так ось ви як русня, мало того, що в спину хуярите, обминаючи інші клани, так ще й вірите в ***ня всяку. Ганьба.Не пиши більше нічого, не ганьби
Ви всі такі модні я хз наслухались есіки барана корону поправили і го строчить фігню)) маєте НК жополизів там і пиши про набір! Валянок хочеш поговорити го мамблу дам побалакаєм!знав що? ти про що?) зазомбовані?) у вас Кл *** грав у санрайзах за голду. Жодної манери спілкування, шкода мемберів ваших.
Зайди до нас поспілкуйся нормально і все буде зрозуміло, я навіть проведу екскурсію тобі. Але ж легше бачити свою правду. Знаєш, кого нагадує? русню.. так ось ви як русня, мало того, що в спину хуярите, обминаючи інші клани, так ще й вірите в ***ня всяку. Ганьба.Не пиши більше нічого, не ганьби себе та клан
Тому не пиши шлаку обєднуємся і так далі ! Маєш НК далі лупіця в дьосна там і пиши про набор)) то що ти слабий я і так поняв)) горить походу у вас що ви сюда строчите лапухи))да я в хера разниця? скажи мені? що міняє?
ні про що
висновок, нічого, крім образ і словісного поноса
Українціви хочете грати з такими людьми у клані?
Український Клан "Ukrainians" набирає КП, напівКП. Також є добор в КП.
Потрібні ПЛ, замПЛи.
Також, є можливисть пограти з нами на х50 на готових персонажах.
Український клан із величезною історією на сервері
Бере участь у всіх активностях сервера (мід, біг, облоги, тв, фан)
Понад 80 людей у клані. Понад 10 КП
Збираємо активну Україно-лояльну аудиторію у телеграмі https://t.me/Ukraniansl2
Кому цікаво, пишіть в ТГ https://t.me/elion0106
Також, долучайтесь до групи в ТГ https://t.me/Ukraniansl2
Якщо ви дійсно хочете грати в українському клані, з величезним досвідом та реальними цілями, а не вологими фантазіями тоді
Опа знов ті що люблять росію (скандала) в мою темку зайшли)ні про що
висновок, нічого, крім образ і словісного поноса
Заява диванного експерта?) Тим більше, що ти чудово мене знаєш) але пишеш хуїту...Опа знов ті що люблять росію (скандала) в мою темку зайшли)
блин, а ти смішний) опаєм темку тобі. а ти обурюєшся)Тому не пиши шлаку обєднуємся і так далі ! Маєш НК далі лупіця в дьосна там і пиши про набор)) то що ти слабий я і так поняв)) горить походу у вас що ви сюда строчите лапухи))
як воно грати під сканадлом? Приємно?Заява диванного експерта?) Тим більше, що ти чудово мене знаєш) але пишеш хуїту...
як воно Ваня брати голдишко від руси?) приємно?)
Це Укр мова йолуп)блин, а ти смішний) опаєм темку тобі. а ти обурюєшся)
НК лупитися, слабкий, горіти, лопухи. Що ти несеш?))))
Ти такий кумедний !) Нащо ти сюди писав скажи?)Заява диванного експерта?) Тим більше, що ти чудово мене знаєш) але пишеш хуїту...
як воно Ваня брати голдишко від руси?) приємно?)