- Лайки
- 784
you are online 24/7.I know that you are very kind and want me to become a hero. But I'm sorry, I don't have enough time yet =*
find another excuse pls.
Lack of time does not mean that you have to make 60% wr.
you are online 24/7.I know that you are very kind and want me to become a hero. But I'm sorry, I don't have enough time yet =*
Calm down, little one.
At least you make me laugh. You could find job as clown ..Calm down, little one.
I know you're my fan.
Galandriel 100% wr screenshot when?А сенс нерфити профу якою потрібно як мінімум вміти іграти ? Вони не можуть понерфити ФСа
тут справа не в уроні а більше в відкаті скілів та докасті + апнуті вхідні дпси тому хз
2 character, you're a little girl
why are you so mad bro?2 character, you're a little girl
You don't have to quote me, from this day on, a clown like you is sitting in an ban list
щеночек безмозглый
На твои мувики игры за фс надо обязательно только ранеткиНа мувики ОБЯЗЯТЕЛЬНО вставлять рок?
Один фрапс, ранетки топчикНа твои мувики игры за фс надо обязательно только ранетки
dj zalupa bil gladom na x1k katori mne luzal po kdобана, тут спор у кого больше дуалы?) djzalupa top glad
тю *** не заметил даты этих месседжей айм сорри

Братан ты кто таокй ваще я тебя хз 1 раз виду не трогал иди на*** ноунйем а@Adutrix обратите внимание что человека @desert.rose пора на профилактику к омеге, ждём подобное фото с крестом и иконой и видео извинения
Не брат ты мне сумонер черножопыйБратан ты кто таокй ваще я тебя хз 1 раз виду не трогал иди на*** ноунйем а