Робота служби підтримки! Ігнорування запитів гравців проекту SCRYDE!

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Лайки
17
Доброго дня, вчора отримав сповіщення про забанення аккаунтів на сервері Скрайд х2, полетілі усі аккаунти вкл і х50, х1 на які була авторизація з мого ПК. В 15:17 звернувся до Служби Підтримки (СП), до цього часу не було відповіді, не було вказано причину, не було надано інструкцію як отримати розбан - я із-за "прекрасної" роботи СП пропустив олімпіаду 3х3 і в цілому, участь в Теротеріальних Війнах (ТВ) і відповідно нагороду за ТВ (бейджи). Через таку відсутність комунікації СП з гравцями проекту Скрайд пропадає бажання продовжувати грати тут.

Прошу взяти до уваги і все ж таки відповісти на мій запит щодо уточнення причини бану.

wtswtbwtt

Виконт
Лайки
155
на человеческом языке изъясняйся, что это за каракули из на русско-английском с какими то символами непонятными

TAB.moC

Расчлененко Маньяк Насильевич
Лайки
347
Так xyй разбери что ты пишешь, вот и не отвечает тебе слiжба пiдтримки, или как оно там...

FirstSleep

Барон
Лайки
144
на человеческом языке изъясняйся, что это за каракули из на русско-английском с какими то символами непонятными
Ахаах чел в 2к24 не умеет пользоваться гугл переводчиком, это ****ец ахаха

Лайки
17
Тех поддержка мусор, уже все знают если ты написал в поддержку ответ будет минимум через сутки, с этим ещё можно смерится, но то что в основном ответ звучит как - " мы не стремимся быть как офф", " так и должно быть" и снова пропадают на сутки, у меня не давно была ошибка при нажатии принтскрин выбивало, чел написал "нужно почистить кэш" сказать что я ахуел нечего не сказать, и пропал снова на сутки. Я бы этим бездарям не зарплату платил а ****ы давал.
Другое дело поддержка на сайт с донатом там на ответ пользователелю нужно подождать 3-4 минут, сразу же решается все вопросы
Мдаа, подякував, буду чекати..

SilenceWillCome

Наследник
Лайки
1
В тебе що комплекси?Може піпірка маленька,чого ти,скотиняка,злий такий.Тобі якщо не зрозуміло шо туь написано то йди гуляй і не вийобуйся,чорт.Не потрібно показувати своє "ЧСВ",воно тут нікому не всралося.

SilenceWillCome

Наследник
Лайки
1
Так xyй разбери что ты пишешь, вот и не отвечает тебе слiжба пiдтримки, или как оно там...
Якщо тобі не зрозуміло шо там написано не треба думати шо розумним людям не зрозуміло шо там написано.Скарга на тебе,шовініст недороблений.

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Верх