Професія Destroyer

GGmona

Наследник
Лайки
1
Шановна адміністраціє серверу Skryde,
Пишу вам із щирою любов’ю до проєкту та з легкою ноткою болю в душі — болю гравця за професію Destroyer.

Хотілося б обговорити той самий “чудовий” раш, який, очевидно, задумувався як інструмент агресивного входу в бій. На практиці ж він виглядає як ефектний спосіб красиво підкотитися до суперника… і одразу бігти за ним з посмішкою дивлячить на плечі суперника .

Проблема проста: після рашу банально не вистачає ренжу ні для автоатаки, ні для використання скілу. Тобто ти героїчно врізаєшся в ціль, але замість продовження атаки — стоїш у повітрі між “майже дістав” і “вже отримав контроль”. У цей момент будь-яка інша мілі-професія або станить, або ловить, або спокійно реалізує свій прокаст. А Destroyer… елегантно приймає свою долю.

Складається враження, що всім дали раш як інструмент контролю або гарантованого продовження бою, а дестру — як декоративний елемент. Ефектно виглядає, але практичного сенсу мінімум.
Наразі професія виглядає надмірно занерфленою:
  • відсутність контролю після входу,
  • недостатній ренж для реалізації скілів,
  • відчутно слабший скіл-дамаг на фоні інших мілі-класів,
  • у PvP — роль більше статиста, ніж ініціатора.
Destroyer завжди був класом ризику й сили — “або ти, або тебе”. Зараз же це “ти — і майже, але ні”.
Тому пропоную розглянути один із варіантів балансу:
  1. Додати ефект slow або короткий контроль до рашу.
  2. Або збільшити ренж атаки/скілу після рашу, щоб була можливість реалізувати вхід.
  3. Або переглянути скейлінг скіл-дамагу, щоб клас знову відчувався загрозою, а не м’якою ціллю.
Ми не просимо зробити дестра безсмертною машиною. Ми просимо, щоб його раш був інструментом, а не способом красиво зайти в радіус чужого контролю.
Сподіваюся, ви звернете увагу на баланс цієї професії, бо наразі Destroyer у PvP більше схожий на “клас для страждання”, ніж на клас для домінування.
З повагою та вірою в адекватний баланс,
Гравці, яким ще не байдуже

DzienDobry.Kurwa

Виконт
Consigliere
Лайки
290
Это - мой любимый вид украинчиков

весь такой патриот, пишет на мовi, сует ее везде, даже там где не нужно

Чому не не фронтi, патрiоте?

Dayan

Граф
Лайки
844
а вы тоже заметили что подобные темы обычно от новорегов
походу просто кто-то тролит

чат гпт говорит, что этот текст писал русскоязычный человек который думает по-русски, но при этом знает украинский, скорей всего из центральной украины

Dayan

Граф
Лайки
844
ОТВЕТЫ ПО ТЕМЕ БУДУТ НЕТ ? ))
про кайт тут уже давно говорят, незнаю почему не реализуют
я еще 5 лет назад когда играл за тира штук 20 постов сделал,
что мало того что тир не может мага застанить так еще если маг идет любым шагом медленным или быстрым тир по нему не может нанести удар ни автоатакой ни станом

а тут новорег типа что-то сможет донести до админов

cAtchMe

Виконт
Consigliere
Лайки
483
хз чё написано конечно, дестры раскрываются на 2+ стадии, но и сейчас они на скилах неплохо фармят/пвпшатся

GGmona

Наследник
Лайки
1
что мало того что тир не может мага застанить так еще если маг идет любым шагом медленным или быстрым тир по нему не может нанести удар ни автоатакой ни станом

треба старатись доносити інформацію до адмінів , бо кожен новий гравець це +аудиторія і по його рекомендації можуть прийти ще аудиторія !!!!

Nekr1

Виконт
Лайки
311

Я хз о чем ты и что тс в принципе написал

Dayan

Граф
Лайки
844
а ты хочешь рашнуть и дать ему стан на дестре на 1200 дмг и добить вторым скиллом ?
раш, стан и пока стоит в стане стереть его в порошок автоатакой
суть темы в этом как раз
что рашить нет смысла ибо автоатака и скил стан не прожмется если роба начнет ходить/кайтить

Nekr1

Виконт
Лайки
311
раш, стан и пока стоит в стане стереть его в порошок автоатакой
суть темы в этом как раз
что рашить нет смысла ибо автоатака и скил стан не прожмется если роба начнет ходить/кайтить
понял простите дальнейший диалог считаю бессмысленным

Kpom

Наследник
Лайки
4
тоже что и я, подлетаешь на дестре/тире к магу и ничего не можешь сделать если маг начинает просто идти
Ну на практике, я вижу как дестр жмет в меня раш (играю на некре) выписывает стан, дает массуху - в целом все, у меня фаст сое в город.
И проведя тесты дизейблов некра с этими дестрами:
Анхор проходит 1 из 3 ( и это круто, но за пять секунд пока анхор сработает ты умираешь)
Фир проходит 1/16 по пвп Али биже и клан скилам и 1/6 по дестру без всех этим приколов и селфа
Итог шансы на выживание ( про победу молчу) против дестра равны около нулевому значению.
Может с руками проблемы или у вас или у меня.
Но дестры крошат мне сосальник только в путь.

Верх