Все серверы Побажання до адміністрації проекту!

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

Bwinz

Наследник
Лайки
15
Прошу адміністрацію проекту надати (зробити) можливість писати в грі на Українській мові, а враховуючи, що деякі проекти вже надали таку можливість (значить це реально зробити), є надія що Ваш проект не буде виключенням в цьому питанні, дякую!

#he.l.per

каво
Лайки
4 904
Хз, когда мне нужна буква "i" - переключался на англ раскладку
АХАХ

o.O

Барон
Лайки
83
Прошу адміністрацію проекту надати (зробити) можливість писати в грі на Українській мові, а враховуючи, що деякі проекти вже надали таку можливість (значить це реально зробити), є надія що Ваш проект не буде виключенням в цьому питанні, дякую!
А я живу в Италии, мне итальянский, а мой друг живет в Испании, ему-испанский. А любовница моя живет в Китае-ей китайский, и разведем в чате флуд. Ты понимаешь русский, пиши на русском, не хочешь на русском-пиши на английском. 2 языка, считаю, достаточно. В Украине все русский понимают и знают, в чем трудности?

Оболонь

Не район а пиво!!!
Knowledge Keeper
Лайки
196
А я живу в Италии, мне итальянский, а мой друг живет в Испании, ему-испанский. А любовница моя живет в Китае-ей китайский, и разведем в чате флуд. Ты понимаешь русский, пиши на русском, не хочешь на русском-пиши на английском. 2 языка, считаю, достаточно. В Украине все русский понимают и знают, в чем трудности?
Я не розумію про що ти бурмочеш.
Українська аудиторія гравців досить велика на цьому сервері.
В Україні не всі знають руснявку. Я особисто через перекладач читаю. Мені простіше англійською, польською чи українською спілкуватись і ці мови більш зрозуміліші ніж руснява.

o.O

Барон
Лайки
83
Я не розумію про що ти бурмочеш.
Українська аудиторія гравців досить велика на цьому сервері.
В Україні не всі знають руснявку. Я особисто через перекладач читаю. Мені простіше англійською, польською чи українською спілкуватись і ці мови більш зрозуміліші ніж руснява.
Вас,игроков, которые не понимают русский-единицы, ради Вас вводить еще 1 язык никто не будет, есть альтернатива-английский. При том, что не понимать русский, могут, только жители западной Украины, Ивано-франковск и Львов, но опять же, Вас очень мало. Тут и белорусов, и казахов,и таджиков и узбеков много играет, не могут же вводить под каждую нацию свой язык.
Жди ответ администрации).

N-R

Диванный Эксперт 99ур
Лайки
489
Кхм... Ozbe tilini ham yasabkoila proektga bizza ham ancha mazza kilardik

levito

Барон
Лайки
83
Тс тупо рофлит, щас бы в 2024 требовать 3 буквы запилить которые вот вообще не уперлись. Да что говорить, если даже он играет в чисто украинском клане и они там общаются чисто на украинском, камон ребята, в 2024 переписыватся в чатике? Рили? Тс мамбл дискорд не слышали? Автор не позорся, я сам украинец но твои требования ето бред

InfernalDuck

Наследник
Лайки
5
Завжди дивуватимусь, чистої води шовінізм, в коментах, до того ж подібні питання завжди вирішуються по % гравців, як згадав автор,їх не мало як і серверів де вже давно додали таку можливість. І як ви могли помітити за написаним реченням, ці літери ДІЙСНО важливі. Як і на сайті, вмикаєш Українську, бачиш точно не її. А з приводу серверів, Є глобал, Батл клаб, вже надали таку можливість, це сервери які згадав тому що сам там грав. Тому ап, вважаю це важливо.

Оболонь

Не район а пиво!!!
Knowledge Keeper
Лайки
196
Завжди дивуватимусь, чистої води шовінізм, в коментах, до того ж подібні питання завжди вирішуються по % гравців, як згадав автор,їх не мало як і серверів де вже давно додали таку можливість. І як ви могли помітити за написаним реченням, ці літери ДІЙСНО важливі. Як і на сайті, вмикаєш Українську, бачиш точно не її. А з приводу серверів, Є глобал, Батл клаб, вже надали таку можливість, це сервери які згадав тому що сам там грав. Тому ап, вважаю це важливо.
найсмішніше, що представники росіянської національності лізуть в це питання, хоча їх це взагалі не стосується і стосуватись не повинно

Wendigo

Барон
Лайки
56
и тут их ущемляют.... не дают балакаты на ридной мови в чате сервера =)
ребята верно подметили есть у вас свои UA кланы , в чем проблема общайтесь там на своей ридной мови.

InfernalDuck

Наследник
Лайки
5
и тут их ущемляют.... не дают балакаты на ридной мови в чате сервера =)
ребята верно подметили есть у вас свои UA кланы , в чем проблема общайтесь там на своей ридной мови.
Якщо не втямив то питання не в клані а в можливості спілкування рідною мовою на сервері де присутня масса національності,отже є попит,милий ти мій нацист.

Wendigo

Барон
Лайки
56
Якщо не втямив то питання не в клані а в можливості спілкування рідною мовою на сервері де присутня масса національності,отже є попит,милий ти мій нацист.
про нацистов я б молчал , на вашем месте =))

Bones

Рыцарь
Лайки
20
даааа

Последнее редактирование:

InfernalDuck

Наследник
Лайки
5
про нацистов я б молчал , на вашем месте =))
Це не я вивалюю лайно в коментах, викривляючи мову, наче дитина в садочку. Принижуючи національну приналежність, тож ні в якому разі. Тож на поточний момент часу й теми, ти єдиний кому на користь пішло б затулити писок.

Последнее редактирование:
Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Верх