Кого-то мне это напоминает - дай , дай , дай ))))І якщо є добрі люди на пару кк аденки на старт допомогти, буду вдячний.
Тебе що тільки від Української мови дьоргає?? Ви сразу як стервятники збігаєтесь лиш би щось ляпнутиКого-то мне это напоминает - дай , дай , дай ))))
С Аденой дюже поможiм, у нас альянс це названii AmericaForever, они выдадут тебе за академию 500k$ дякуюІ якщо є добрі люди на пару кк аденки на старт допомогти, буду вдячний.
Я ж кажу вас трусить від Української)С Аденой дюже поможiм, у нас альянс це названii AmericaForever, они выдадут тебе за академию 500k$ дякую
Ты хотел выделится "мовой" - ты выделился.Я ж кажу вас трусить від Української)
да шо тi мине рассказiваеш руснявii, мы нашiм укролукопаком разложим вас как девочек йобанiхЛучше приходи к нам в академку с наZVанием ШТОРМ-Ж, дадим тебе пNзды и лопату с говном. Тебе точно понравится
Рагуль, української с маленькой буквы пишется. Позорище, пиши на родном и не выйоживайся.Я ж кажу вас трусить від Української)
Упс - баном попахивает ))))да шо тi мине рассказiваеш руснявii, мы нашiм укролукопаком разложим вас как девочек йобанiх
А за тобой тцк не приедет за то на что ты рувики сидишь?)))
У автора поста ник русорез а бан мне(((( какая жалостьУпс - баном попахивает ))))
Дык и туда полетело , не переживай )У автора поста ник русорез а бан мне(((( какая жалость
Я в ГерманииА за тобой тцк не приедет за то на что ты рувики сидишь?)))
Та ні, тема була написана мовою якою я володію, і якою я спілкуюсь. Я ж не винний що деяких недорозвинених ще з утроби бісить що є ще мова крім їхньої....Ты хотел выделится "мовой" - ты выделился.
И получил реакцию... альтернативно развитых.
Чем ты удивлен? Или изначальной целью темы и был срач?
Ясно , понятно )))))))Я в Германии
Почему после такого хочется на сварку смотреть ....?))Та ні, тема була написана мовою якою я володію, і якою я спілкуюсь. Я ж не винний що деяких недорозвинених ще з утроби бісить що є ще мова крім їхньої....
Я ж їхню Рассейську не кривляю) по типу Анал-о-говнет)
Це твоя фантазії. Нік Пісопі-3)У автора поста ник русорез а бан мне(((( какая жалость
Ну да, конечно.Та ні, тема була написана мовою якою я володію, і якою я спілкуюсь. Я ж не винний що деяких недорозвинених ще з утроби бісить що є ще мова крім їхньої....
Я смотрю, ты умищем прям блещеш.не кривляю
Рассейську
не кривляю
А, ну ладно тогда. ДякуюЦе твоя фантазії. Нік Пісопі-3)