Ник

69.

телка Военкома.
Лайки
99
Відповім спеціально для таких от людей, що вважають, що російська мова св'ята та недоторкана.
Такі от люди які прискіплюються до правопису. Вся проблема в тому, що я не зобов'язаний писати грамотно на іноземній мові. Про те цей ігровий сервер є іноземним, можливо навіть інтернаціональний. Але адміністрації схожих проектів забувають про це. І потім видають бани.(мотивуючи себе тим, що дозволяється писати лише англійською або російською мовою)
Але ж я не маю відповідати за те, що в них модератори не розуміють іноземні мови. Я не намагаюся кого небудь образити, окрім хлопака з нікнеймом 69
да иди ты на xyй со свои цэ-бэ!

S

SoleilNoir

слышь, сонациист! пусть тогда ваш на понятном языке пишет, а то как пригорело закэкал, забэкал!
Что тебя не устраивает? Если он не умеет грамотно писать на русском, он написал на украинском языке. В чем проблема? В твоей речи особой грамотности я ведь тоже не вижу. А на сколько я поняла, русский твой родной язык.
Я ни в коем случае не защищаю безграмотность человека, я лишь говорю тебе не заходить в своем агре настолько далеко.

oneeann

LissaIKaluga
Лайки
697
Что тебя не устраивает? Если он не умеет грамотно писать на русском, он написал на украинском языке. В чем проблема? В твоей речи особой грамотности я ведь тоже не вижу. А на сколько я поняла, русский твой родной язык.
Я ни в коем случае не защищаю безграмотность человека, я лишь говорю тебе не заходить в своем агре настолько далеко.
Разъеба** по фактам

Fika

Барон
Лайки
62
Не ори) укушу!) Ник ему нада))) Подключи серое вещество))))

Верх