- Лайки
- 348
Hysterical lost on the map?
I play 1 class.Why you think everyone playing for hero? But you're only one playing for fun.
Stop making yourself look like an idiot, you've already disgraced yourself 100\100.
Ладно клоун безмозглый, продолжай дальше жить в своем мирке, в котором у тебя все "full geared", один ты "not have amulet"I play 1 class.
U are 24 hours every day online with 10 classes full geared and cant take more than 1 hero ahahahahahahaha
vatti a fare una doccia puzziЛадно клоун безмозглый, продолжай дальше жить в своем мирке, в котором у тебя все "full geared", один ты "not have amulet"
С этой минуты ты в блок листе, ибо я думал ты хотя бы немного умнее, но ты всего лишь жалкая трусливая лживая утка, одержимая игрой.
Надеюсь у тебя отберут твое пособие по инвалидности и ты сдохнешь от голода в переходе)
gl
hysterical play spellhowler 4 reg -40 pts and quit ahahahahahaI laughed so much yesterday that I slept in the toilet @Penelopecruz
Это просто еблано истерика хочет чтото докозать какой он нубПпц я бачу Вам нема, що робити дивитись бої один одного і писати херню , тільки не бачу в цьому толку, що ви цим хочете досягти л2 це рандом особливо х50 ловлячи хвилі з +- фул бустом якщо інтернет дозволяє- немає лагів , то тут рандом даже якщо хтось зробив 100-0 100% wr він може програти хіро тому вкого 95% wr через те , що попадались 1 птсні багато вже мовчу про везіння в плані арен суперників і проходження дебафів типу фіра на 30 сек, ну або кенсела з першого кенса акума та вв ....до чого я веду забийте на цю хрень і отримуйте від ігри задоволення а не дивіться за кимось чи гоніться за аурою яка нічого вам не дає...
I told about bots with 1 pts but GM doesnt care.Ппц я бачу Вам нема, що робити дивитись бої один одного і писати херню , тільки не бачу в цьому толку, що ви цим хочете досягти л2 це рандом особливо х50 ловлячи хвилі з +- фул бустом якщо інтернет дозволяє- немає лагів , то тут рандом даже якщо хтось зробив 100-0 100% wr він може програти хіро тому вкого 95% wr через те , що попадались 1 птсні багато вже мовчу про везіння в плані арен суперників і проходження дебафів типу фіра на 30 сек, ну або кенсела з першого кенса акума та вв ....до чого я веду забийте на цю хрень і отримуйте від ігри задоволення а не дивіться за кимось чи гоніться за аурою яка нічого вам не дає...