Niht Барон Сообщения 148 Лайки 16 Понедельник в 02:54 #77 Набір: КП, напів КП, ПЛів, Солло Потрібні усі! Заходьте до нашого кланового ТГ каналу - Знайомтесь, задавайте питання, спілкуйтесь. Буду радий бачити усіх.
Набір: КП, напів КП, ПЛів, Солло Потрібні усі! Заходьте до нашого кланового ТГ каналу - Знайомтесь, задавайте питання, спілкуйтесь. Буду радий бачити усіх.
Niht Барон Сообщения 148 Лайки 16 Понедельник в 16:41 #78 Набір: КП, напів КП, ПЛів, Солло Потрібні усі! Заходьте до нашого кланового ТГ каналу - Знайомтесь, задавайте питання, спілкуйтесь. Буду радий бачити усіх.
Набір: КП, напів КП, ПЛів, Солло Потрібні усі! Заходьте до нашого кланового ТГ каналу - Знайомтесь, задавайте питання, спілкуйтесь. Буду радий бачити усіх.
Niht Барон Сообщения 148 Лайки 16 Понедельник в 21:40 #79 Набір: КП, напів КП, ПЛів, Солло Потрібні усі! Заходьте до нашого кланового ТГ каналу - Знайомтесь, задавайте питання, спілкуйтесь. Буду радий бачити усіх.
Niht Барон Сообщения 148 Лайки 16 Вторник в 18:03 #80 Набір: КП, напів КП, ПЛів, Солло Потрібні усі! Заходьте до нашого кланового ТГ каналу - Знайомтесь, задавайте питання, спілкуйтесь. Буду радий бачити усіх.
Marius de Romanus Рыцарь Сообщения 65 Лайки 15 Пятница в 12:11 #85 ап. піднімайте в тг активность наче ж сьогодні відкриття ОБТ