- Лайки
- 89
)))))))))))))))))))))))))))Я МОГУ ВАМ ГАЙД НАПИСАТЬ
)))))))))))))))))))))))))))Я МОГУ ВАМ ГАЙД НАПИСАТЬ
Ещё 1 без активированной винды. +10% к вр даетПосмотреть вложение 171937
@Wise топ сервер з топ балансом особливо для фс1в, ПП і тх хз як ви ще св1ч не зробили 100% тошнить після кожного р****анса вашого
No one is playing Olympiads on 1000x.Посмотреть вложение 171937
@Wise топ сервер з топ балансом особливо для фс1в, ПП і тх хз як ви ще св1ч не зробили 100% тошнить після кожного р****анса вашого
Arcane disruptor +30 power should be 10% land rate because its F1 win.I will when admin open their eyes and nerfed f1 summoner FS like they're nerfed AL and EM
Против дестра гайд вообще бомбаПанель скиллов и тактика боя против любого класса:
1.перед боем нажимам F2(целку)
2.далее на 30 секунд зажимаем F1 (кость)
3.через 30 секунд нажимаем F3 (BSOE)
Посмотреть вложение 161562
дестры ж хyета йо6аная не?Против дестра гайд вообще бомба
SM in oly sucks and PVP even more.@Wise скільки ще повинно народу рерольнути в ФСа , щоб Ви приняли міри по їх балансу як мінімум на олі хоча і в полі дпс + жирність їх захмарні на тому ж Астеріосі їм зрізали на 30% дпс з нюка на ГЕ їх дпс теж був зрізаний що там , що там вони і з цим себе нормально почували бо на даний момент жорстка несправедливість з балансом сумонів кіт/кінь мало того, що нікчемні в полі так щей в кота його основний скіл порізаний в топку а міжкласовий скіл бітрей який має вирівнювати класи в боях 1 на 1 взагалі хз як відбалансили і під чим ... В фса практично не закинути його при тому він закидає по кд .... Те саме кінь без емпа закидає його на ізі в той час коли в самого коня хз як заходить....Відбалансіть класи по оффу або верніть бітрей + дебаф в норму або зріжте фсів до рівня кота/коня... Ато котом 5 хв бігаєш від мага втой час як фсом даєш крити нюком по 2-3 к... ну бред повний при тому , що мінімальний шанс дебафів деяких значно апнутий і не контриться жодним резистом
1000x is quite dead. There are only a few people left and 9/10 are worse than randoms.Ага бідні ФСи можливо на х50 ну точно не на х1000 де з 10 арен 6-7 фсів а в полі соло 50%+ це фси... Ну так принижені і порізані 100% ф1 і 90% монків відлітають в ебеня пуха на пасив рефлект + рефлект і бб монк... 90% АД?? Рілі ? Була б ад 90% я б не бігав 5 хв. від магів не парився б з ПВ та сирками вже мовчу про СВСа тут вона від сили 25-30% і то не факт.... Я вже говорив іграю на ФСі Варіорбан ізі контриться швидкістю бігу та шаклею + кубом фса а якщо врахувати агри на 1+ хв з порізом дефа і дпс по 3 к то гг я розумію , ти іграєш на фсі і так само як франк фармиш ф1 швидше за все продаєш птс або заливаєш інших ну це брєд і якщо адміністрації є мозги вони це бачуть самі і без моїх чи інших постів
Your idiot ?? I already told you don't tag...
На ФБ изи убивает)дестры ж хyета йо6аная не?
на скруде всегда была одна из самых убитых проф
та на фб любой дурачок будет убиватьНа ФБ изи убивает)
Ну надо же как-то эту ***ню на Пете убегающую с целкой на молохе шотатьта на фб любой дурачок будет убивать
1 раз понел что ты написалАктуальний только на скруде
А это работает так, особенно против суммонеров(рефлект урона в трансфер пейн не уходит)Если бы это ещё работало как должно быть.
@Hysterical this guide is useful for you?