see or play?I see the fight, pathetic bro, just pathetic
Rin play that class from 3 days not for hero i think no chance for hero but good style in 3 dayssee or play?
ahhaahaha
u pathetic cowardly duck
no balls
ого, уже 3 дня всего играешь на коне?)Rin play that class from 3 days not for hero i think no chance for hero but good style in 3 days
This is 1 of your 8 wins? From what I read in the chat ...
Why dont u tag Rin here instead of tag me and cry to me? What do u want me to do? U want milk?ого, уже 3 дня всего играешь на коне?)
А 1 января было 4 дня
Посмотреть вложение 176891
с каждым днем все меньше и меньше играешь получается)
интересно))
Трусливая утка боится признаться, что играет на суммонерах)Why dont u tag Rin here instead of tag me and cry to me? What do u want me to do? U want milk?

Можешь просить тагать кого-то другого, кто верит в твои сказки про маленькую девочку на ФСе.
you have it small bro XDМожешь просить тагать кого-то другого, кто верит в твои сказки про маленькую девочку на ФСе.
u cowardly no balls duck.remember this.
he is doing photoshops, its his new hobby XDСерйозна біполярочка хмм
ти справді відсталий. хіба ти не бачиш, що це той відсталий пише, а я просто відповідаю?Не розумію що ви доказати один одному хочете ? Це ігра отримуйте задоволення... Взагалі *** хто як іграє від кого проігрує і т.д.
I dont even have dual effects / Amulet LS.Є така давня мудрість коли тебе поливають брудом ти його приймаєш в себе тільки тоді коли відповідаєш ... Тобто ти такий самий як і він тому , що ведешся і агришся на всю цю херню Ви оба фул буст або майже фул буст на сервері де фармлять більшість без кори та орфа а дехто взагалі з мід бустом олі біжею закеном кому Ви що хочете доказати я хз
Hysterical is 100% full with 20-25 top weapons + full epics + blessed epics + dual effect LS Amulet