[Набор в Биг-вар] Cossack: Єднання Легенд. Українська відвага та братство.

Redrive

Отаман
Лайки
60
Banner.png

Нова ера для української спільноти на Scryde, де гартуватимуться не лише віртуальні мечі, але й реальний дух козацької непокірності та братерства.

полоска.png

Про нас

Ми гравці які любимо гру L2 і граємо в неї із задоволенням!

Ми зібрались, маючи спільну ідею! Грати і розвивати сильний, незалежний, Український клан в л2 – який може створити сильну конкуренцію всім ТОП кланам на сервері Scryde.

На данному етапі розвитку, ми активно ведемо набір до нашого шляхетного Козацького клану. Та з кожним тижднем ми стаємо все сильніші!

Не зволікай – приєднуйся!

Repin_Cossacks.jpg

полоска.png

Основні ідеї клану – Cossack

Онлайн гра чи реальне життя – це всеодно певне суспільство, у якої є ідеї які їх об’єднують!

Комфортна гра – в першу чергу ми граємо для відпочинку, тому ми збираємо однодумців, з якими буде дійсно приємно і весело проводити час разом граючи.

Ставати кращими – завжди є що покращувати, чи це еквіп в Лінейдж, чи розуміння механік гри. Простими словами намагатись вдосконалюватись.
Взаємодопомога і повага – в нашій спільноті цінується, коли люди допомогають один одному, допомога новачкам, повага до ворога, при образах не падати до того ж рівня

полоска.png

В грі мене величають під ніком Redrive, зовуть Павло!
Без названия.jpg

Граю на сервері Scryde вже більше ніж рік, та на данний момент вчуся керувати кланом, та досягати результатів =)

Одне із моїх власних бажань, це створити саме той самий клан який зможе дати прочухану всім іншим кланам на сервері, і буду докладати максимальних зусиль для цього!

Нижче хочу вказати свої основні риси)

• Завжди вислухаю
  • Проводжу роботу над помилками
  • З позитивом сприймаю об’єктивну критику оточуючих
  • Завжди радий допомогти – якщо це мені під силу

полоска.png

Про клан лідера КапеланЗ1Львова

К
Untitled.png
арасики, мене зовуть Орест, бігаю під ніком КапеланЗ1Львова

Граю на сервері Scryde вже дуже давно, та керую кланом більше як рік!

Одне із моїх власних бажань, це створити саме той самий клан який буде завжди розвиватися та прогресувати. Готовий прикласти максимально всіх зусиль що б ми ніколи не стояли на місці!

Нижче хочу вказати свої основні риси)

• Завжди прислухуюсь до думок свого клану
  • Аналізую свої помилки і помилки клану
  • Радий коли мені допомогають ставати кращим
  • Ніколи не зупиняюсь перед досягнутим

полоска.png

telegram.pngприєднуйся до нашої спільноти в Telegram! Якщо хочеш знайти собі групу - звертайся @l2crbot

Також можете спостерігати за нами на вебсайті: https://l2-cossacks.com.ua/

image_2023-11-06_21-42-58.png

Разом ми сила!

Вложения

• Без названия.jpg
    Без названия.jpg
    64,7 КБ · Просмотры: 6
  • Untitled.png
    Untitled.png
    237,8 КБ · Просмотры: 7
Последнее редактирование:

tapok10

Виконт
Лайки
170
бсойный мусор, не рекомендую

Последнее редактирование:

tapok10

Виконт
Лайки
170
даже вар апнуть не могут, фу на***

mraq

Граф
Лайки
584
Ну ребята на прошлом сервере старались, респект.
Ап

DefeatEverythingEvil

Защитник Правосудия
Лайки
133
бсойный мусор, не рекомендую
Кто ты вообще такой чтобы кого-то рекомендовать? Человек который выбрал для себя играть на персе, которого хейтят все на сервере, будет рекомендации раздавать? Иди соберай свой клан СБшек и не пидиди, нагибатор хренов, стил ран, стил ран, стил ран, а потом почему бсое, ты тупой да?

tapok10

Виконт
Лайки
170
А Вас покорили деньги, как тупые бараны идёте на убой за деньги.
Кто ты вообще такой чтобы кого-то рекомендовать? Человек который выбрал для себя играть на персе, которого хейтят все на сервере, будет рекомендации раздавать? Иди соберай свой клан СБшек и не пидиди, нагибатор хренов, стил ран, стил ран, стил ран, а потом почему бсое, ты тупой да?
Та я не стилю особо, если вы не можете убить сб то это ваши проблемы. Создайте тоже сб, в 100% случаях упадете от моей сб

DefeatEverythingEvil

Защитник Правосудия
Лайки
133
Та я не стилю особо, если вы не можете убить сб то это ваши проблемы. Создайте тоже сб, в 100% случаях упадете от моей сб
Та я хз кто ты вообще в игре, ты так говоришь как будто я тебя знаю. Видел как СБшки от одного крита падали, от лука под аппетитом и шилкой, так как деф у них максимум до 3к из-за лайта. Основной заеп СБшек что они стилять и убегают пока у противника бафа не останется, а потом что противнику делать либо умереть без бафа либо БСОе, так в чём удивление?)

DefeatEverythingEvil

Защитник Правосудия
Лайки
133
даже вар апнуть не могут, фу на***
Ты с какого клана? Если ты из биг вара был, а Козаки из мид то в чём хейт? Например дефендеры тоже не поднимали вар от викедов и что теперь их хейтить за это, вполне нормальное поведение.

tapok10

Виконт
Лайки
170
Та я хз кто ты вообще в игре, ты так говоришь как будто я тебя знаю. Видел как СБшки от одного крита падали, от лука под аппетитом и шилкой, так как деф у них максимум до 3к из-за лайта. Основной заеп СБшек что они стилять и убегают пока у противника бафа не останется, а потом что противнику делать либо умереть без бафа либо БСОе, так в чём удивление?)
Хз я даю 2 стила максимум, у меня 4100 пдэфа если под БД
так как 10-12 ворпал лайт

Bweah

Барон
Лайки
48
На одном и проектов лысого, есть клан Юкрейн, так вот они ноют, что нету паков которые хотят там играть с Украины , а с РФ они не берут, в итоге сосут по кд везде, что биг вар, что мид вар, так же будет и тут, от нехватки людей даже на норм споты не встанут )

Но очень забавляет, как челики пишут про орков на чужом языке (:

tapok10

Виконт
Лайки
170
На одном и проектов лысого, есть клан Юкрейн, так вот они ноют, что нету паков которые хотят там играть с Украины , а с РФ они не берут, в итоге сосут по кд везде, что биг вар, что мид вар, так же будет и тут, от нехватки людей даже на норм споты не встанут )

Но очень забавляет, как челики пишут про орков на чужом языке (:
при этом кл сосеться с хелпером :D

Верх