- Лайки
- 60
Нова ера для української спільноти на Scryde, де гартуватимуться не лише віртуальні мечі, але й реальний дух козацької непокірності та братерства.
Про нас
Ми гравці які любимо гру L2 і граємо в неї із задоволенням!Ми зібрались, маючи спільну ідею! Грати і розвивати сильний, незалежний, Український клан в л2 – який може створити сильну конкуренцію всім ТОП кланам на сервері Scryde.
На данному етапі розвитку, ми активно ведемо набір до нашого шляхетного Козацького клану. Та з кожним тижднем ми стаємо все сильніші!
Не зволікай – приєднуйся!
Основні ідеї клану – Cossack
Онлайн гра чи реальне життя – це всеодно певне суспільство, у якої є ідеї які їх об’єднують!Комфортна гра – в першу чергу ми граємо для відпочинку, тому ми збираємо однодумців, з якими буде дійсно приємно і весело проводити час разом граючи.
Ставати кращими – завжди є що покращувати, чи це еквіп в Лінейдж, чи розуміння механік гри. Простими словами намагатись вдосконалюватись.
Взаємодопомога і повага – в нашій спільноті цінується, коли люди допомогають один одному, допомога новачкам, повага до ворога, при образах не падати до того ж рівня
В грі мене величають під ніком Redrive, зовуть Павло!
Граю на сервері Scryde вже більше ніж рік, та на данний момент вчуся керувати кланом, та досягати результатів =)
Одне із моїх власних бажань, це створити саме той самий клан який зможе дати прочухану всім іншим кланам на сервері, і буду докладати максимальних зусиль для цього!
Нижче хочу вказати свої основні риси)
- Завжди вислухаю
- Проводжу роботу над помилками
- З позитивом сприймаю об’єктивну критику оточуючих
- Завжди радий допомогти – якщо це мені під силу
Про клан лідера КапеланЗ1Львова
К
Граю на сервері Scryde вже дуже давно, та керую кланом більше як рік!
Одне із моїх власних бажань, це створити саме той самий клан який буде завжди розвиватися та прогресувати. Готовий прикласти максимально всіх зусиль що б ми ніколи не стояли на місці!
Нижче хочу вказати свої основні риси)
- Завжди прислухуюсь до думок свого клану
- Аналізую свої помилки і помилки клану
- Радий коли мені допомогають ставати кращим
- Ніколи не зупиняюсь перед досягнутим
Вложения
Последнее редактирование: