High Five Админ.

Killdog

Граф
Лайки
18 101
ничо не знаю, ничо не помню. небыло такого.
не надо меня так позорить))
Ла ладно!)

Нынешнему актёрскому составу повезло меньше)) Для достижения максимально эффекта присутствия, всем велено вытащить анальные пробки, а на их место запихать импруведные дилдо. И не вынимать, даже если будет чесаться!))

ZeRo1st

All Hail Lelouch!
Лайки
597
Ла ладно!)

Нынешнему актёрскому составу повезло меньше)) Для достижения максимально эффекта присутствия, всем велено вытащить анальные пробки, а на их место запихать импруведные дилдо. И не вынимать, даже если будет чесаться!))
ох тыж. видимо флюгегехаймены кончились, начали выдавать обычные миксеры)))))

Roofus

Виконт
Лайки
427
Ну коли адміністрація сама не може пояснити той чи інший фікс/поріз/ап це теж не ок , складається враження, що - "від фанаря ковиряєте баланс" багато скілів , які я ніразу не бачив, щоб апали тут переапані в хлам багато незрозуміло чому під грифом імба порізані ... Такі нерфи саме скілів чи їх апи портять Олі л2 де повинна бути система антипроф... баланс - це аж ніяк не про те , що кожен має мати шанс вбивати кожного це про те , що на кожну профу є своя "управа" будь то інша профа чи арена чи умови по еквіпу...
Играешь играй, а становишься итальянцем #2 он тебя укусил? Че ты ноешь в каждой теме, не нравится не играй, тебе дали перса с мид бустом фармишь себе 80%вр и второе место, что тебе надо? Всех убивать? Иди на фса кнопку зажми и убивай

Верх