Scryde x1000 баланс

Wise

Смотрящий
Команда форума
Operation Manager
Лайки
19 341
Так ви змінюєте баланс по 100 разів в тиждень краще б інфу давали про зміни
Это вы нас просите менять баланс, а мы – не меняем его. Все корректирвоки сейчас публикуются в патчноутах и, как можно заметить, в баланс мы лезем очень редко :)

MYSTAFA

Хозяин твоей жизни!
Лайки
10 725
Мб спроба актуалізації їх на олі хотя дійсно бред по оффу якщо в притик заїодиш до лука він практично не дпсить ... Ну це таке крім ельфа ніхто на олі нічого неможе ... А в полі знову ж таки певно фіча для актуалізації

Завжди нерлзумів чому тк один з топ олі фармерів настільки недопрацьований на скрайді він реально повинен бути жирним прям мего жирним а він від нюка відлітає неможу зрозуміти чому ПВ/ сирка нюкаю по 600-700 а а ТК залітає по 1.2 - 2 к.. ну таке видумують хз що коли можна спокійно скорегувати профи по антикласах...
Я не про Олимп а пвп.
Оли он по моему на всех хрониках фармил само четко!

DeLa1R

Граф
Лайки
1 061
в пвп він лиш як банка підійде і то не завжди .... на олі ну хз тут він не актуальний так точно хіба, що скорістю фармити дпсити під удами і потім 5 хв бігати ну це хз профа така ж убита як і кіт я хз ...
Блин, если ты не умеешь писать по нашему, то извини.. Но если умеешь.. и это твоя "поддержка и позиция" .. то ты просто показываешь, какими *****ебами бывают люди с украиной головного мозга..

YAMAGA

Граф
Лайки
495
Блин, если ты не умеешь писать по нашему, то извини.. Но если умеешь.. и это твоя "поддержка и позиция" .. то ты просто показываешь, какими *****ебами бывают люди с украиной головного мозга..
Він і на Українській пише з помилками))
А по сути,тебе не похрен кто на каком языке говорит?
Пусть хоть на Молдавском,лишь бы был нормальный человек.

YAMAGA

Граф
Лайки
495
Так русизми нажаль ще довго будуть нас переслідувати але головне бажання...
Да какой русизм,я Украинец,который всю жизнь говорю на суржике,и чисто на Украински мне говорить тяжелее чем на Руском,какая разница кто на каком языке общаеться?

MYSTAFA

Хозяин твоей жизни!
Лайки
10 725
Різниця велика)) не буду вдаватися в подробиці якщо Ви за весь час війни вважаєте, що різниці немає то ми до консенсусу не дійдемо. Русизми - запозичені слова з рус. Мови
Да а ты историю своего языка знаешь вообще?)
Ну нормальную историю.
Некоторую написали в 2014 году и ссат в уши.

Верх