- Лайки
- 350
@Penelopecruz hystericals real face see 

причем тут франк и хиро фс они оба мот знакомыеЯ бачу ти ще той підсос як тільки Франк лівнув бо появився конкурент який його перефармив ти зразу почав сосати в цього оленя ... я розумію, що олень має мати господаря але де твоя гордість ?

How Galandriel thinks Arcana Lord should be:
How Arcana Lord is on pts:
Посмотреть вложение 175352
I was watching Oly on 50x and I see this.
@desert.rose who could he be??
@галандриель any idea? XD
cat of gaala dont want playing on x1k 
okeyНе переживай ти так на х50 мені тільки токени потрібно з 45 аренами відлітати 100 боїв на х50 не займе багато часу так що на х1000 своє відфармлю ...
da da da ... mid boost = full epics?I play with mid boost anly for tokens.
All pets are nerfed. Imperial phoenix take 3k/hit from mages.@Adutrix чому у вас заточений на ПВП скіл збільшує ДПС по петах я спочатку думав чому ФС так легко вбивае Пета у вас не просто прозріння дає ап дпса в пета у вас любий ПВП буст дає дпс в пета і що це за бред поясни мені будь ласка це ж ХФ тут всі скіли на ПВП вже мовчу , що у вас є кор який дає + прибавки і інша хрєнь так щей + прибавка від скіла + від ПВП вставки і того пора*** сам наскільки ПЕт отримує більше ДПСу ніж повинен отримувати вже мовчу про ап дпса балансером .... не дивно що маючи п.деф/м.деф як рандомний маг він відлітае отримуючи набагато більше дпсу хоч повинен отримувати значно менше ніж той ж призиватель ....